استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق

پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده

پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن پیش‌یابی وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده از افزایش سرعت وزش باد در ساعات بعد از ظهر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 27
کد خبر: ۲۸۱۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس تحلیل الگوهای همدیدی و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی پنج روز آینده (از امروز تا سه‌شنبه ۱۰ تیرماه) وضعیت جوی استان تهران عمدتاً صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و در ساعات بعدازظهر، افزایش سرعت وزش باد در سطح استان و نیز افزایش ابر در نواحی شمالی مورد انتظار است.

همچنین طی این مدت، در برخی نقاط به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی استان، گاهی وزش باد شدید همراه با خیزش و انتقال گردوخاک از استان‌های مجاور محتمل است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، همچنین در ارتفاعات استان به‌ویژه نواحی بالادست شرقی، در برخی ساعات بارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود. طی این دوره، روند افزایش نسبی دما در سطح استان تهران نیز مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در طول ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا شنبه (۷ تیرماه) صاف و وزش باد گاهی وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با حداقل دمای ۲۹ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و طی ‌یکشنبه (۸تیر ماه) صاف و وزش باد گاهی افزایش باد و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۳۰ و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار