پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

دمای تهران به ۳۷ درجه رسید/ گرم‌ترین نقطه کجاست؟

اداره کل هواشناسی استان تهران برای سه روز آینده در نیمه جنوبی و غربی استان تهران، وزش باد شدید تا خیلی شدید و برای نیمه شمالی رگبار و رعد و برق و بارش تگرگ در مناطق مستعد را پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 14
کد خبر: ۲۷۸۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی سه روز آینده (امروز چهارشنبه ۲۴ تا جمعه ۲۶ اردیبهشت‌ماه) آسمان استان تهران قسمتی ابری، ساعات بعد از ظهر و شب همراه با افزایش ابر و افزایش وزش باد پیش‌بینی شده است.
باد و گرد و خاک در نیمه غرب و جنوب

پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران حاکی از آن است که در طول این مدت، بعضی ساعات به ویژه در نیمه جنوبی و غربی استان تهران گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید و گردوخاک مورد انتظار است همچنین از چهارشنبه تا جمعه به‌خصوص در بخش‌های شمالی استان تهران گاهی رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد بارش تگرگ رخ خواهد داد. 

  •     پیش‌بینی ۵ روزه آب و هوای تهران
  •     در طول سه روز آینده و تا پایان هفته جاری، نیمه جنوبی و غربی استان تهران گاهی با وزش باد شدید و گرد و خاک روبرو خواهد بود. در همین مدت بخش‌هایی از تهران به ویژه نواحی شمالی، رگبار و رعد و برق و البته تگرگ در مناطق مستعد مورد انتظار است. 
  •     آسمان هفته آینده نیز در طول دو روز ابتدایی، صاف تا کمی ابری و گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی شده است. 

پیش‌بینی‌ هواشناسی استان تهران حاکی از آن است که در آغاز هفته‌ پیش رو، روزهای شنبه و یکشنبه ( ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت‌ماه) آسمان صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد همراه خواهد بود.
بیشینه دمای تهران در ورامین و فرودگاه امام‌خمینی(ره)

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین و فرودگاه امام خمینی (ره) با بیشینه دمای ۳۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
پیش‌بینی وضعیت جوی دو روز آینده تهران

آسمان تهران فردا (۲۵ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری و وزش باد به‌تدریج افزایش ابر گاهی باد و گردوخاک با رگبار و رعد و برق با حداقل دمای۲۳  و حداکثر ۳۴ دمای درجه سانتیگراد و طی ‌(۲۶ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد در بعد از ظهر رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته ۸۰ درصد است. /ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار