جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات عراقچی با وزیر خارجه عمان دیدار کرد نعیم قاسم: ایران تحت رهبری امام خامنه‌ای می‌درخشد؛ آماده دفاع هستیم جزئیات دیدار عراقچی با رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ رویترز: ناوگروه آبراهام لینکلن در سواحل عمان رویت شد ادعای اسرائیل درباره کشف اسم رمز حماس برای عملیات ۷ اکتبر واکنش اتحادیه اروپا به مذاکرات میان ایران و آمریکا موزه بریتانیا نام «فلسطین» را حذف کرد لاریجانی: تهران آماده مذاکرات هسته‌ای منصفانه است/ مقاومت از شوک ترور‌ها عبور کرده است ترامپ: حماس باید به تعهد خود برای خلع سلاح عمل کند واکنش دولت ترکیه به تصویب طرح مصادره اراضی کرانه باختری تاکید مظلوم عبدی بر تمرکززدایی در اداره مناطق کردنشین سوریه تداوم درگیری‌های خشونت‌آمیز در بنی‌براک؛ ۳ نیروی پلیس زخمی شدند

شهردار رحوفوت: ویرانی شهر را هرگز فراموش نمی‌کنیم

 شهردار رحوفوت یکی از مناطقی که مورد اصابت چند موشک نیروهای مسلح ایران قرار گرفته از خرابی‌های بسیار گسترده در این شهر خبر داد و اعلام کرد، ما تا سال‌ها آن را فراموش نخواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۰۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 28
کد خبر: ۲۸۲۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه یسرائیل هیوم در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، بعد از خسارات بسیار شدیدی که به شهر رحوفوت بر اثر جنگ با ایران وارد شده است، شهردار این شهر تلاش می‌کند تا زمینه بازسازی آن را آغاز کند، او از اثراتی که این حملات به شهر وارد کرده سخن گفت و گفت یاد این ضربات در ذهن ما حک شده و زدودنی نخواهد بود.
ماتان دیل شهردار رحوفوت می‌گوید، ساعت 2 و 50 دقیقه بامداد بود که زمین زیر پای ما به لرزه در آمد لحظات فاجعه بار و وحشتاکی بود که شهر را به ویرانی کشاند، ابتدا پدافند هوایی منطقه مورد اصابت قرار گرفت و بعد از آن زمین زیر پای ما به لرزه در آمد، صدای مهیبی در شهر طنین انداز شد که تا عمق جانمان آن را احساس کردیم.

وی اعتراف کرد دست کم دو موشک به این شهر اصابت کرده است که یکی از آنها موسسه تحقیقاتی وایزمن را با خاک یکسان کرد و دیگر در مرکز شهر فرود آمد، این در حالی است که ما یک سال و سه ماه بود برای چنین شرایطی تمرین می‌کردیم.

او همچنین فاش کرد، وقتی بعد از سقوط یکی از موشک‌ها خود را به محل رساندم هرگز فراموش نمی‌کنم که رئیس پلیس منطقه، فرمانده جبهه داخلی، مدیر ستاره داود سرخ و مسئولین واحد اورژانس و امداد و نجات را شوک زده دیدم، همه ما در وسط میدان ایستاده بودیم همه فرماندهان ارشد بی اختیار ایستاده بودند، لحظه بسیار شوک آوری بود، شاید که بتوانیم به یکدیگر کمک کنیم.

او افزود، یکی از مشکلات بزرگتر آن است که بر اثر اصابت موشک ساختمان شهرداری هم فرو ریخته بود.

وی در رابطه با بازسازی شهر هم گفت، جدول زمان بندی پیچیده‌ای برای این کار وجود دارد، شاید کار بازسازی چند سال به طول بیانجامد، حداقل بین 3 تا 5 سال این کار طول می‌کشد تا ما بتوانیم ساختمان‌های جدیدی را احداث کنیم، اما برای منازل مسکونی که آسیب زیادی ندیده‌اند بین یک تا سه ماه می‌توان آن را تعمیر کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر