وزیر اطلاعات: دشمنان به غیر از تسلیم چیزی از ما نمی‌خواهند پزشکیان: جمهوری اسلامی ایران برای مواجهه با هر سناریو و شرایطی آمادگی کامل دارد اسلامی: برنامه هسته‌ای ایران کاملا شفاف است / تسلیم آمریکا نخواهیم شد آیت‌الله رجبی: ایران با غنی‌سازی اورانیوم مسیر خودکفایی را هموار می‌کند پاسخ قاطع اسلامی به گزافه‌گویی آمریکا: ما از کسی دستور نمی‌گیریم! رهبر معظم انقلاب: باید وعده‌ی الهی درباره‌ی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم سرلشکر ‌رحیم‌صفوی: آمریکا در جنگ ۱۲ روزه ‌تمام‌قد ‌از اسرائیل حمایت کرد‌ سردار فدوی: موشک‌هایمان تا آخرین ثانیه‌ ‌بر جان‌ اسرائیل ‌نشست ادعای عجیب یک نماینده مجلس: قرار است ترامپ و پزشکیان دیدار کنند اسلامی: ۵ هزار مگاوات برق اتمی در سایت «ایران هرمز» تولید خواهد شد تقدیر حمید رسایی از سخنرانی شایسته پزشکیان در سازمان ملل شنیده‌شدن صدای انفجار کنترل شده از سوم مهر در اصفهان تعطیلی پنجشنبه‌های ادارات شامل کدام استان‌ها است؟ تصاویر و کتابی که پزشکیان در سازمان ملل نشان داد چه بود؟ + عکس گزارش کامل وزارت اطلاعات از دستیابی به منابع اطلاعاتی اسرائیل + فیلم

بازدید رسانه‌های جهانی از زندان اوین پس از حمله صهیونیست‌ها

تعدادی از نمایندگان رسانه‌های بین‌المللی ظهر امروز از بخش‌های مختلف بازداشتگاه اوین که مورد اصابت پرتابه‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود بازدید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۰۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 29
کد خبر: ۲۸۲۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد:

خبرنگاران رسانه‌های خارجی امروز یکشنبه، ۸ تیر ماه، از بخش‌های زندان اوین که هدف حمله تروریستی رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود بازدید کردند.

در این بازدید خبرنگاران تعدادی از رسانه‌های خارجی از جمله رویترز، آسوشیتدپرس، روسیاالیوم، العربی، الجزیره، سی‌سی تی‌وی و آناتولی حضور داشتند.

در جریان این بازدید، خبرنگاران از ساختمان‌های مجموعه بازداشتگاه اوین و دادسرای شهید مقدس که بر اثر پرتابه‌های رژیم صهیونیستی آسیب جدی دیده بودند بازدید کردند.

ساختمان اداری، بیمارستان، دادسرا و ساختمان ملاقات مردمی زندان از محل‌های مورد بازدید خبرنگاران بین‌المللی بود که بیشترین تعداد شهدا در این ساختمان‌ها در زمان حادثه حضور داشتند.

در جریان بازدید تعدادی از مسئولان و نیز کارکنان زندان که در زمان حمله تروریستی رژیم صهیونسیتی به زندان نیز حضور داشتند، خبرنگاران را همراهی کردند و توضیحاتی از طرف مسئولان و شاهدان حمله به خبرنگاران ارائه شد.

روز دوشنبه دوم تیرماه ۱۴۰۴ رژیم صهیونیستی زندان اوین را هدف حمله تروریستی با پرتابه قرار داد.

تاکنون مطابق آمار رسمی ارائه شده ۷۱ نفر در حمله باند تبهکار صهیونی به زندان اوین شهید شده‌اند. شهدا از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین که برای ملاقات و یا پیگیری قضایی زندانیان خود به زندان مراجعه کرده بودند و همسایه‌هایی که در مجاورت زندان زندگی می‌کردند، هستند.

به گفته سخنگوی قوه قضاییه، در روز حمله عده‌ای از خانواده‌ها برای ملاقات و یا پیگیری امور زندانیان خود به اوین مراجعه کرده بودند که متاسفانه سالن مورد اشاره مورد اصابت پرتابه قرار گرفته و تعدادی از هموطنان که در آن محل حضور داشته‌اند یا زخمی شده و یا به شهادت می‌رسند.

در این حمله تروریستی رژیم صهیونسیتی، قاضی شجاع و مجاهد علی قناعت‌کار ماوردیانی، معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۳ شهید مقدس تهران (اوین) نیز به شهادت رسید./ایسنا

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار