عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

جنجال جدید نتانیاهو/ فرزندش به پلیس اسرائیل احضار شد!

جنجال جدید نتانیاهو/ فرزندش به پلیس اسرائیل احضار شد!  یائیر نتانیاهو، فرزند ارشد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی توسط پلیس این رژیم برای ادای توضیحات احضار شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 30
کد خبر: ۲۸۲۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو در سال‌های اخیر چندین پرونده قضایی در دیوان عالی این رژیم داشته و همسرش سارا نیز به دریافت جواهرات گرانبها متهم است. گشوده شدن پرونده جدیدی برای فرزند وی که به سوء استفاده از قدرت سیاسی پدرش شهرت دارد، می‌تواند وضعیت نخست وزیر اسرائیل را نزد افکار عمومی این رژیم با تزلزل بیشتری همراه کند.

ماجرا از این قرار است که اخیراً شبکه رادیویی «کان» رژیم صهیونیستی گزارشی درباره صدور غیرقانونی گذرنامه‌ دیپلماتیک برای یائیر نتانیاهو، فرزند نخست‌وزیر این رژیم منتشر کرد. از یک سال قبل پلیس اسرائیل مشغول تحقیق در این باره است و اعلام شده که این بار یائیر نتانیاهو به عنوان شاهد و مطلع احضار شده نه متهم.

در همین خصوص، در مردادماه 1403 (اوت 2024)، نیروهای واحد ویژه تحقیقات کلاهبرداری رژیم صهیونیستی موسوم به لاهاو 433 با یورش به ساختمان وزارت امور خارجه اسرائیل در قدس اشغالی، برخی دفاتر را بازرسی و اسناد مرتبط با پرونده را ضبط کردند. هدف از این عملیات، بررسی صدور غیرقانونی گذرنامه‌های دیپلماتیک برای افراد غیرواجد شرایط اعلام شد.

بر پایه اطلاعات موجود، آغاز این تحقیقات به صورت مخفیانه و چند هفته پیش از این بازرسی‌ها بوده و بر این گمان استوار است که شماری از گذرنامه‌ها به افرادی اعطا شده که رسماً واجد دریافت گذرنامه دیپلماتیک نبودند. گزارش روزنامه «هاآرتص» در ماه دسامبر 2023، که نخستین بار این موضوع را رسانه‌ای کرد، مدعی شده بود که گذرنامه‌های مزبور نه‌تنها به فعالان حزب لیکود، بلکه به یائیر نتانیاهو نیز ارائه شده است.

پس از انتشار این گزارش، «الی کوهن»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: «تنها سه نفر از شهرداران که مسئول روابط بین‌الملل هستند، طبق ضوابط مصوب موفق به دریافت گذرنامه شده‌اند. این افراد به جمع سایر شهرداران که در سال‌های گذشته گذرنامه دریافت کرده‌اند، مانند شهردار تل‌آویو، اضافه شده‌اند. درباره یائیر نتانیاهو نیز تأییدیه در ژانویه صرفاً به دلایل امنیتی صادر شده است.»
احضار فرزند نخست وزیر رژیم صهیونیستی در شرایطی است که شخص بنیامین نتانیاهو در حال حاضر به دلیل اتهاماتی نظیر دریافت و پرداخت رشوه و نیز سو استفاده از اعتماد عمومی در حال محاکمه شدن است. بجز این سه پرونده قضایی، انتظار می‌رود پروند «قطر گیت» نیز به زودی برای وی دردسرهایی ایجاد کند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار