برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران

محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان از ممنوعیت سکونت اتباع خارجی در ۱۴ شهرستان و منطقه حساس استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۱۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 01
کد خبر: ۲۸۲۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمهدی حجازی اظهار کرد: بر اساس مصوبه استانی، اتباع خارجی حتی افراد دارای مجوز اقامت، اجازه سکونت در ۱۴ شهرستان و منطقه حساس استان اصفهان را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: این مناطق شامل شهرستان‌های اردستان، بوئین میاندشت، چادگان، خوانسار، دهاقان، خور و بیابانک، سمیرم، گلپایگان، فریدن، فریدونشهر، نائین، نطنز، شهر ابوزیدآباد از توابع آران و بیدگل و بخش مرکزی اصفهان و روستا‌های اطراف آن شامل اشکاوند، قلعه چوم، زردانجان، راشنان، اصفهانک، سرشبادران، کاج، مهدی‌آباد، دستگرد، کوهان و فیروزآباد هستند.

به گفته رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان، این محدودیت‌ها به دلیل حساسیت‌های امنیتی اعمال شده است.

حجازی افزود: اتباع غیرمجاز به‌طور کلی اجازه سکونت در هیچ نقطه‌ای از استان را ندارند و باید طرد شوند.

وی ادامه داد: اتباع مجاز نیز فقط با کارت اقامت موقت و تأیید اداره کفالت می‌توانند در مناطق غیرممنوعه استان ساکن شوند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان تأکید کرد: برای جلوگیری از تخلفات گذشته، مانند سکونت تعداد زیادی از اتباع تحت پوشش یک مجوز، فرمی طراحی شده است که اطلاعات دقیق فرد تبعه مجاز و افراد تحت تکفل وی و محل سکونت آنها را ثبت می‌کند. این اطلاعات پس از تأیید اداره کفالت، به مشاوران املاک اجازه تنظیم قرارداد اجاره را می‌دهد.

حجازی درباره برخورد با تخلفات گفت: در صورت تخلف مشاوران املاک، مانند تنظیم قرارداد غیرقانونی با اتباع با بازرسی‌های میدانی، گزارش‌های مردمی یا اطلاعات همکاران بررسی انجام می‌شود و در صورت اثبات تخلف، واحد صنفی متخلف برای مدت طولانی پلمب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اتباع مجازی که پیش‌تر در مناطق ممنوعه ساکن بودند، تا پایان خرداد امسال که مصادف با تعطیلی مدارس است، فرصت تخلیه محل سکونت خود را داشتند.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان، ۵۲ بخش، ۱۱۱ شهر و ۱۲۹ دهستان دارد. اتباع ۲۴ کشور در این استان اقامت دارند.

بنا بر آمار استانداری اصفهان در سال ۱۴۰۲، شمار اتباع خارجی دارای مجوز در این استان بیش از ۳۰۰ هزار نفر اعلام شد، اما آمار دقیقی از شمار اتباع غیرمجاز وجود ندارد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار