افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران گفت: فرمانده معظم کل قوا با تدبیر هوشمندانه خود، نیرو‌های مسلح را آماده پاسخی درخور کردند و در کمترین زمان از آغاز تجاوز دشمن، عملیات مؤثر و کاملاً تعیین‌کننده نیرو‌های مسلح شروع شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۸۲۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار «علی‌محمد نائینی» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به حضور پرشور مردم در مراسم تشییع شهدای اقتدار و خاکسپاری فرماندهان شهید، اظهار کرد: حضور مردم مثل همه مقاطع حساس و مهم تاریخی، بسیار ممتاز و بی‌نظیر بود. پیام مردم به دشمن این بود که نظام جمهوری اسلامی ایران از سرمایه بی‌بدیلی به نام قدرت ملی برخوردار است.

سردار نائینی ادامه داد: این سرمایه ملی مهم‌ترین مؤلفه قدرت و بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی است و با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست؛ این انسجام، حضور، همدلی و این احساس وظیفه و تعهدی که مردم عزیزمان نسبت به شهدا دارند، در طول تاریخ و در هیچ نقطه‌ای از دنیا نمونه ندارد.

وی درباره اهداف دشمن صهیونیستی از حمله به ایران و همچنین تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در انتصاب فرماندهان جدید که موجب بر هم خوردن محاسبات دشمن شد، گفت: دشمن متوهم است و هیچ‌گاه محاسباتی که در خصوص کشورمان داشته، درست نبوده است.

سخنگوی سپاه عنوان کرد: دشمنِ ملت ایران با تدبیر، حکمت، درایت و شجاعت یک مرد بزرگ الهی به نام حضرت آیت‌الله العظمی «سید علی خامنه‌ای» در جایگاه فرمانده کل قوا مواجه است و درک درستی از مؤلفه‌های قدرت اصلی نظام ندارد.

سردار نائینی با اشاره به حماقت دشمن در حمله به ایران، افزود: امروز غربی‌ها و بسیاری از عقلا و صاحب نظران عرصه سیاسی و نظامی اذعان دارند که رهبر معظم انقلاب اسلامی به سرعت وضعیت ناشی از جنگ را مدیریت و آرامش و ثبات را در جامعه تثبیت کردند.

وی اضافه کرد: فرمانده معظم کل قوا با تدبیر هوشمندانه خود، نیرو‌های مسلح را آماده پاسخی درخور کردند و در کمترین زمان از آغاز تجاوز دشمن، عملیات مؤثر و کاملاً تعیین‌کننده نیرو‌های مسلح شروع شد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: دشمن بر اساس توهم، خیالات بی‌جا و محاسبات اشتباه دست به چنین کار غلطی زد؛ اما به سرعت با پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح ایران مواجه شد. / سپاه نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار