اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان هشدار وزارت بهداشت: دانش‌آموزان بیمار فردا چهارشنبه به مدرسه نروند ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده تهران نهمین شهر آلوده جهان شد بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت؛ هوا سه درجه سرد می‌شود حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی ابلاغ شد سازمان هواپیمایی: پروازی که منجر به سانحه برای رضا امیرخانی شد غیرمجاز بوده و خلبان آن گواهینامه معتبر نداشته  کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟

وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی آماده و در حال توزیع است

وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به اینکه کتاب‌‌های درسی آماده شده و در حال توزیع است، گفت:در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: سال گذشته همین موقع حدود 700 هزار دانش‌آموز برای پایه اول ثبت‌نام کرده بودند و الان حدود 800 دانش‌آموز از یک میلیون 250 هزار دانش آموزی که باید ثبت‌نام می‌کردند، ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند، لذا در حوزه ثبت‌نام عملا نسبت به سال گذشته جلو هستیم. 

وی افزود: مهلت ثبت‌نام پایه اول را تا پایان تیر ماه تمدید کردیم و جای هیچ نگرانی نیست. سناریوهای مختلفی را آماده کردیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد، خاطرنشان کرد: امسال هم تصمیم داریم و از همین الان برنامه‌ریزی‌ها را انجام دادیم که از مدرسه تلویزیونی ایران به عنوان بخش تکمیلی و تقویتی حوزه آموزش استفاده کنیم و در بخش‌هایی که پوشش نداشته باشیم نیز به عنوان بخش اصلی استفاده خواهیم کرد.

کاظمی گفت: کتاب‌های درسی همه آماده شده است و در حال توزیع است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار