نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

آغاز فعالیت فرودگاه های سراسر کشور

آغاز فعالیت فرودگاه های سراسر کشور پیرو هماهنگی های بین دستگاهی و جلسات متعدد نقش آفرینان صنعت هوانوردی، طی مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و در نتیجه بررسی‌های دقیق امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی کشور، فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) به همراه فرودگاه‌های شمال، شرق، غرب و جنوب کشور مجدداً در چرخه فعالیت قرار گرفتند و آماده ارائه خدمات پروازی به هموطنان گرامی می باشند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، پروازهای داخلی و بین المللی کلیه فرودگاههای کشور به غیر از فرودگاههای اصفهان و تبریز در طول مدت روز از ساعت ۵ تا ۱۸ برقرار می‌شود. همچنین بلافاصله پس از آماده شدن زیرساخت‌های فرودگاه‌های اصفهان و تبریز و در صورت عدم وجود سایر محدودیت‌ها، این دو فرودگاه نیز به شبکه حمل و نقل هوایی کشور خواهند پیوست.

این سازمان در ادامه افزود: در همین راستا آسمان مرکز و نیمه غربی کشور نیز در طول مدت روز از ساعت ۵ تا ۱۸ برای عبور پروازهای بین‌المللی مجاز شده است. کماکان آسمان شرق کشور به صورت شبانه‌روزی به روی پروازهای عبوری باز و پرواز فرودگاههای شرق کشور به صورت ۲۴ ساعته و طبق روال قبل برقرار است.

سازمان هواپیمایی کشوری از هموطنان درخواست کرد با توجه به برنامه بازگشت تدریجی پروازها به شرایط عادی، پس از هماهنگی با شرکتهای هواپیمایی و تهیه بلیت، به فرودگاهها مراجعه و از مراجعه به فرودگاهها بدون بلیط خودداری کنند.
در همین راستا، سازمان هواپیمایی کشوری با توجه به افزایش تقاضای سفر و به دلیل احتمال سوء استفاده برخی از سایت‌ها و کانال‌های جعلی و فاقد مجوز قانونی، ازعموم مردم درخواست کرد که تنها از طریق شرکت‌های هواپیمایی، دفاتر خدمات مسافرت هوایی و سامانه‌های آنلاین دارای مجوز رسمی از این سازمان اقدام به تهیه بلیت کنند و برای اطمینان از اصالت فروشندگان، با مراجعه به درگاه رسمی سازمان هواپیمایی کشوری به نشانی www.caa.gov.ir فهرست کامل دفاتر و سایت‌های دارای مجوز را مشاهده کنند و به آنها به صورت مستقیم متصل شوند.

سازمان هواپیمایی کشوری همچنین تاکید کرد که با هدف صیانت از حقوق مسافران و حفظ نظم بازار فروش بلیت، در برابر هرگونه تخلف اعم از فروش غیرقانونی، گران‌فروشی و فریب مسافران از سوی هر یک از عوامل فروش، برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار