تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه طی هفته آینده

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه طی هفته آینده رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: با توجه به تعطیلات پیش‌رو در ایام تاسوعا و عاشورا، بازار در اوایل و اواسط هفته آینده تعطیل است (تعطیلی بازار تهران تا سوم امام حسین (ع) بنابر رسم هرساله)؛ بنابراین، احتمال نوسانات شدید در قیمت‌ها پایین بوده و انتظار می‌رود قیمت‌ها در محدوده فعلی با نوسانات جزئی یک تا سه درصدی باقی بماند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 04
کد خبر: ۲۸۲۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت بازار در نخستین هفته بازگشایی رسمی، اظهار کرد: هفته‌ای که گذشت، اولین هفته‌ای بود که بازار پس از اتفاقات اخیر، به‌صورت جامع و کامل،  بازگشایی و قیمت‌ها از ابتدا به شکل رسمی و واحد در سراسر کشور اعلام شد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به روند بازار جهانی افزود: در طول هفته گذشته، اونس جهانی طلا با ۷۰ دلار افزایش همراه بود و در نهایت به قیمت ۳۳۴۳ دلار رسید. به‌طور کلی، بازار جهانی هفته‌ای افزایشی را پشت سر گذاشت. از سوی دیگر این روند افزایشی در بازار ارز داخلی نیز مشهود بود که در مجموع سبب شد بازار سکه و طلا با افزایش قیمت‌ همراه شود.

وی در مورد تغییرات در بازار این هفته سکه و طلا کشور گفت: هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افزایش دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه) به ۳۱ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان رسید. همچنین، هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۶۰۰ هزار تومانی، هفت میلیون و ۳۴۵ هزار تومان مبنای معاملات طلا قرار گرفت.

بذرافشان بر رشد قیمت‌ها در بازار سکه نیز  اشاره کرد و در خصوص جزئیات قیمت‌ها گفت: سکه تمام طرح جدید با شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومان افزایش، به ۸۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید. سکه  تمام طرح قدیم نیز با رشد بهای چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی، ۷۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شد. نیم‌سکه با افزایش سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی، به ۴۵ میلیون تومان رسید. ربع‌سکه با یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان افزایش، ۲۶ میلیون تومان  معامله شد و سکه گرمی بانک مرکزی نیز با ۵۰۰ هزار تومان افزایش، به ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره با آخرین وضعیت حباب سکه در بازار نیز توضیح داد: در طول این هفته، سکه نیز حدود ۷۰۰ هزار تومان افزایش حباب داشت که در حال حاضر حباب آن به ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است.

وی در ادامه ضمن تاکید بر نبود التهاب در بازار داخلی افزود: علیرغم سیر صعودی قیمت‌ها، بازار داخلی هیچگونه شرایط التهابی ندارد و این افزایش قیمت‌ها عمدتاً ناشی از رشد جهانی قیمت طلا بوده است. با این حال، رکود در بازار و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد و تشدید شده است.

بذرافشان ضمن اشاره به تاثیر ماه محرم بر بازار، تصریح کرد: با توجه به اینکه وارد ماه محرم شده‌ایم، رکود و کاهش تقاضا بیشتر از قبل شده است. به‌طور سنتی در ایام محرم تقاضا برای مصنوعات طلا کاهش می‌یابد.

وی همچنین درباره پیش‌بینی وضعیت بازار در هفته آینده گفت: با توجه به تعطیلات پیش‌رو در ایام تاسوعا و عاشورا، بازار در اوایل و اواسط هفته آینده تعطیل است (تعطیلی بازار تهران تا سوم امام حسین (ع) بنابر رسم هرساله)؛ بنابراین، احتمال نوسانات شدید در قیمت‌ها پایین است و انتظار می‌رود قیمت‌ها در محدوده فعلی با نوسانات جزئی یک تا سه درصدی باقی بماند.

این مقام صنفی تاکید کرد: افزایش‌های هفته گذشته بیشتر تحت‌تاثیر رشد اونس جهانی و شرایط کلی بازار بوده است، اما متاسفانه رکود و کاهش تقاضا همچنان بر بازار سایه انداخته است. به فصل دوم سال نزدیک می‌شویم اما بازار همچنان با شرایط سختی دست و پنجه نرم می‌کند.

بذرافشان در پایان ابراز امیدواری کرد که در ماه‌های پس از محرم و صفر، شرایط بازار و میزان تقاضا بهبود پیدا کند، اما فعلاً احتمال وقوع این اتفاق کم است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار