اسرائیل از آمریکا موشک «آمرام» دریافت می‌کند سفیر چین: پکن و واشنگتن نباید از خطوط قرمز یکدیگر عبور کنند شهباز شریف: دولت و ملت پاکستان در جنگ اسرائیل از ایران حمایت می‌کنند دفتر آیت‌الله سیستانی: استفاده از تصاویر مرجعیت در اماکن عمومی ممنوع است المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند اعلام بسیج عمومی گروه مقاومت «اولی البأس» برای آزادسازی سوریه هشدار نخست وزیر هند به پاکستان درگیری بین نیرو‌های الجولانی و «قسد» در منبج سفر سطح بالای ایال زامیر به آمریکا لغو شد ویتکاف این هفته در مسکو خواهد بود رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء

ادعای ویتکاف درباره امکان توافق با ایران بر سر برنامه غنی‌سازی

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در غرب آسیا ادعای واشنگتن درباره برنامه غنی‌سازی جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 07
کد خبر: ۲۸۲۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در غرب آسیا بدون اشاره به تاکید ایران مبنی بر «غیرقابل مذاکره بودن» برنامه غنی‌سازی تهران، مدعی شد دستیابی به توافقی که مانع غنی‌سازی اورانیوم در داخل ایران شود، امکان‌پذیر است!

وی با تکرار نتایج ارزیابی‌های اخیر در تل‌آویو و واشنگتن مبنی بر موفقیت‌آمیز بودن حمله و تجاوز اسرائیل و آمریکا علیه ایران، این ادعا را مطرح کرده است.

ویتکاف که در جمع یهودیان در «همپتنز» صحبت می‌کرد، همچنین ابراز امیدواری کرد که توافق با حماس نیز هرچه سریع‌تر نهایی شود.

وی همچنین ادعای ترامپ و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره «تغییر چهره خاورمیانه» را تکرار و بر حمایت بی‌قیدوشرط واشنگتن از تل‌آویو تاکرد کرد.

به گفته وی، ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید در ژانویه امسال، تاکنون سه بار نتانیاهو را به کاخ سفید دعوت کرده است.

ادعای ویتکاف در حالی مطرح شده است که نتانیاهو دیروز در سفری رسمی راهی واشنگتن شد. رسانه‌های صهیونیستی پیش‌تر گزارش دادند که سفیر آمریکا در اراضی اشغالی در اقدامی غیر معمول نتانیاهو را در سفر به واشنگتن همراهی می‌کند.

تهران همواره تاکید کرده است که «غنی‌سازی اورانیوم برای ایران خط قرمز است و هیچ مذاکره‌ای درباره مسائل منطقه‌ای و موشکی انجام نخواهد شد.» / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار