جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

طعنه تند ایلان ماسک به ترامپ: باز هم کسی در پرونده اپستین بازداشت نشد!

طعنه تند ایلان ماسک به ترامپ: باز هم کسی در پرونده اپستین بازداشت نشد! ایلان ماسک بار دیگر با انتشار پستی طعنه‌آمیز درباره یک پرونده جنجالی، به عدم پیگیری قضایی این پرونده از سوی واشنگتن تاخت و به شخص ترامپ حمله کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۱۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 07
کد خبر: ۲۸۲۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایلان ماسک» میلیاردر سرشناس و مالک شرکت تسلا با انتشار پستی طعنه‌آمیز در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) بار دیگر به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده حمله کرد و او را بابت عدم پیگیری پرونده جنجالی «جفری اپستین» مورد انتقاد قرار داد.

ماسک امروز (دوشنبه) تصویری طنز منتشر کرد که به گفته او «شمارشگر رسمی بازداشت‌ها در پرونده اپستین» نام دارد و عدد «۰» را نشان می‌دهد. او در توضیح این عکس نوشت: «اکنون وقت چیست؟ اوه، وقت اینکه باز هم هیچ کس را بازداشت نکنیم!»

جفری اپستین سرمایه‌دار آمریکایی بود در سال‌های گذشته به اتهام قاچاق انسان، سوءاستفاده جنسی از دختران نوجوان و تشکیل شبکه‌ای گسترده از سوءاستفاده‌گران جنسی تحت پیگرد قرار گرفت. او در سال ۲۰۱۹ در حالی‌که در بازداشت فدرال در نیویورک منتظر محاکمه بود، به‌طرز مشکوکی در سلول خود جان باخت.

مرگ او به‌عنوان خودکشی اعلام شد، اما ابهامات فراوانی درباره احتمال قتل او مطرح شد، زیرا بسیاری بر این باور بودند که اپستین به دلیل ارتباط با چهره‌های بانفوذ سیاسی، اقتصادی و سلطنتی، می‌توانست اطلاعات افشاگرانه‌ای ارائه دهد. عدم انتشار اسناد کامل پرونده و نبود پیگرد برای دیگر متهمان، به گسترش تئوری‌های توطئه در این‌باره دامن زده است.

این پست پس از آن منتشر شد که رسانه آمریکایی آکسیوس از یادداشتی محرمانه گزارش داد که بر اساس آن، وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی گفته‌اند هیچ مدرکی دال بر اخاذی اپستین از چهره‌های بانفوذ یا وجود فهرست مشتریان در دست نیست؛ موضوعی که پیش از این در قالب تئوری‌های توطئه در فضای مجازی بارها مطرح شده بود.

طعنه ماسک به ترامپ در پرونده اپستین: باز هم که کسی بازداشت نشد!

طعنه تند ایلان ماسک به ترامپ: باز هم کسی در پرونده اپستین بازداشت نشد!

بر اساس این یادداشت، همچنین هیچ شواهدی مبنی بر قتل اپستین وجود ندارد و نتیجه‌گیری پزشکی قانونی مبنی بر خودکشی او در زندانی در نیویورک در سال ۲۰۱۹ تأیید شده است. طبق گزارش آکسیوس، در این یادداشت ۲ صفحه‌ای آمده است که احتمال پیگرد قانونی برای افراد دیگر مرتبط با پرونده نیز وجود ندارد.

در پی انتشار این گزارش، ایلان ماسک که پیش‌تر از حامیان ترامپ به شمار می‌رفت، با انتشار این پست کنایه‌آمیز، به شکاف فزاینده در روابط خود با ترامپ دامن زد. اختلاف میان این ۲ در هفته‌های اخیر شدت گرفته و به‌ویژه پس از آن که ماسک در پستی مدعی شد ترامپ «در فهرست اپستین» حضور دارد، جنجال تازه‌ای آغاز شد.

ماسک در آن زمان نوشت: «ترامپ در پرونده اپستین است. این دلیل اصلی منتشرنشدن این اسناد است. این پست را نگه دارید؛ حقیقت روزی آشکار خواهد شد.» این اظهارات درست دقایقی پس از آن منتشر شد که ترامپ تهدید کرد قراردادهای دولتی با شرکت‌های بزرگ حامی کمپین انتخاباتی ماسک در سال ۲۰۲۴ را لغو خواهد کرد.

ترامپ پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری سال گذشته گفته بود که «هیچ مشکلی» با انتشار اسناد مربوط به اپستین ندارد. با این حال، سال گذشته در پاسخ به پرسش‌ها درباره ارتباطش با اپستین در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «من هرگز سوار هواپیمای اپستین یا در جزیره احمقانه‌اش نبوده‌ام.»

او همچنین یکشنبه شب در پستی طولانی به ایلان ماسک حمله کرد و او را متهم کرد که «از کنترل خارج شده» و «در پنج هفته گذشته عملاً به یک قطار از ریل خارج‌شده تبدیل شده است». او نوشت: «او حتی خواهان راه‌اندازی حزب سوم شده، در حالی‌که این احزاب در آمریکا هیچ‌گاه موفق نبوده‌اند. تنها کارکرد حزب سوم، ایجاد آشوب و بی‌نظمی کامل است، که البته دمکورات‌های افراطی به قدر کافی این کار را می‌کنند!»/مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار