دیدار روسای جمهور ایران و چین/ پزشکیان: آماده همکاری برای اجرای توافق جامع ۲۵ ساله هستیم/ شی جین پینگ: حقوق مشروع ایران برای استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای را به رسمیت می‌شناسیم بقائی در مصاحبه با گاردین: اروپا برای رسیدن به توافق جدی نیست/ اعتماد بین ایران و آژانس از بین رفته است وقوع انفجار مرگبار در دانشکده افسری سلیمانیه عراق + جزئیات  در دیدار فرمانده جدید سنتکام با السودانی در بغداد چه گذشت؟ گروه مینسک رسماً منحل شد/ پایان ۳۱ سال فعالیت میانجی‌گران غربی در مناقشه قره‌باغ روابط گرم ترکیه و روسیه/حتی چالش‌ها هم نتوانستند سد راه همکاری دو کشور شوند! درخواست بی‌شرمانه وزیر خارجه انگلیس از ایران رایزنی گروسی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ایران پوتین به پزشکیان: سلام من را به رهبر انقلاب برسانید نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه حمله موشکی و پهپادی یمن به اسرائیل عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای

دبیرکل حزب‌الله: همواره خواهان پرهیز از جنگ در لبنان بوده‌ایم

دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرد که حزب‌الله همواره تمایل به پرهیز از جنگ در لبنان داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۱۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 08
کد خبر: ۲۸۲۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان روز سه شنبه، در اظهاراتی مهم اعلام کرد که عملیات طوفان الاقصی که در روز هفتم اکتبر آغاز شد، تحولی بزرگ و انقلابی در منطقه ایجاد کرد و وضعیت موجود را به شکل قابل توجهی تغییر داد.

شیخ نعیم قاسم گفت: ما همزمان با جهان از آغاز این عملیات مطلع شدیم و برادران ما در رهبری داخلی حماس این اقدام مهم را بدون اطلاع ما انجام دادند.

وی افزود که خبر آغاز این عملیات تنها نیم ساعت پس از شروع آن به سید حسن نصرالله، دبیرکل فقید حزب‌الله، رسید.

وی همچنین اشاره کرد که حزب‌الله تصمیم گرفت وارد نبرد حمایتی شود و از ورود به جنگ تمام‌عیار که نیازمند آمادگی‌های گسترده است، خودداری کرد تا از ویرانی‌های بیشتر و دخالت آمریکا جلوگیری شود.

به گفته او، هدف از این حمایت، کاهش فشار بر غزه و سوق دادن اسرائیل به سمت راه‌حل بود.

شیخ نعیم قاسم همچنین اعلام کرد که پیام‌هایی از غزه، از جمله پیام شهید محمد الضیف، به حزب‌الله ارسال شده است و پس از دو ماه، برادران حماس اعلام کردند حمایت حزب‌الله کافی و مؤثر بوده است.

وی تأکید کرد که حزب‌الله همواره تمایل به پرهیز از جنگ در لبنان داشته و با در نظر گرفتن شرایط داخلی، عملکرد خود را تنظیم کرده است. همچنین وی از عدم اطلاع ایران و بخش‌هایی از رهبری حماس در خارج از عملیات طوفان الاقصی خبر داد و گفت که ایران در این مرحله حمایت‌های نظامی، مالی، سیاسی، رسانه‌ای و اطلاعاتی خود را ارائه داده است.

دبیرکل حزب‌الله در بخش دیگری از سخنانش به موضوع دستگاه‌های ارتباطی انفجاری «پیجر» پرداخت و گفت که خرید این تجهیزات با شکاف امنیتی بزرگی انجام شده و این موضوع برای اسرائیل آشکار بوده است.

وی افزود که تاکنون هیچ نشانه‌ای از نفوذ انسانی گسترده در حزب‌الله وجود ندارد و پس از پایان تحقیقات، اطلاعات کامل درباره این موضوع اعلام خواهد شد.

وی اعلام کرد که حزب‌الله موفق به جلوگیری از رسیدن محموله‌ای شامل ۱۵۰۰ دستگاه بیجر به ترکیه شده و از دولت لبنان خواسته با همکاری ترکیه این محموله را مصادره و منهدم کند./مشرق

کلمات کلیدی: لبنان
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار