آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

دادستان تهران: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن، در حال بازجویی هستند

دادستان تهران گفت: با هرگونه فعالیت جاسوسی یا همکاری با دشمنان نظام، برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۱۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 09
کد خبر: ۲۸۲۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی صالحی، در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای حمله اسراییل به زندان اوین در جمع خبرنگاران، گفت: این حمله با هدف ایجاد ناامنی و ترور نخبگان علمی، فرماندهان نظامی، کارکنان زندان‌ها و مردم بی‌گناه صورت گرفت، اما با رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری، هوشیاری نیرو‌های مسلح و همراهی مردم، این توطئه ناکام ماند.

وی با اشاره به انسجام ملی پس از این حادثه تأکید کرد: این اتفاق موجب شکل‌گیری وحدت و همدلی گسترده‌ای در کشور شد که نشان‌دهنده استحکام جبهه حق در برابر دشمن است؛ همان‌طور که وعده الهی در قرآن کریم نیز پیروزی نهایی جبهه حق را نوید داده است.

دادستان تهران درباره پیگیری قضایی پرونده حمله به اوین اظهار داشت: به دستور ریاست محترم قوه قضاییه، این پرونده به صورت ویژه و فوری در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر در مرحله تحقیقات قرار دارد. تمام تلاش دستگاه قضایی و ضابطان معطوف به تسریع در روند رسیدگی و شناسایی عوامل پشت‌پرده این جنایت است.

صالحی همچنین درباره افراد متهم به جاسوسی در ارتباط با این حمله گفت: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن در حال بازجویی هستند و پرونده‌های قضایی برای آنها تشکیل شده است. این اقدامات در حال پیگیری است و به محض تکمیل تحقیقات، نتایج به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی در پاسخ به سوالی درباره انتشار فهرست‌هایی در فضای مجازی، از جمله نام حدود ۷۱ هزار نفر از افرادی که به رسانه‌های معاند کمک کرده‌اند، تصریح کرد: چنانچه مدارک مستند و دلایل کافی برای ارتکاب جرم وجود داشته باشد، قطعاً برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. دستگاه قضایی با هیچ‌گونه اقدام مغایر با امنیت ملی مماشات نخواهد کرد.

دادستان تهران در پایان تأکید کرد: حفظ امنیت کشور خط قرمز ماست و با هرگونه فعالیت جاسوسی یا همکاری با دشمنان نظام، برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار