اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت

دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت مرجع امنیتی لبنان اعلام کرد بیش از ۴۰ فرد آشوبگر که در ناآرامی‌های اخیر بیروت نقش داشته‌اند، بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرجع امنیتی لبنانی در گفتگو با خبرنگار المیادین از دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت خبر داد.

 

این مرجع امنیتی اعلام کرد: بیش از ۴۰ فردی که در گروه‌هایی فعالیت می‌کردند که برای خرابکاری و شورش در بیروت آماده شده بودند در بیروت دستگیر شدند.

 

منبع مذکور افزود: افراد بازداشت شده در حال بازجویی هستند و این افراد لبنانی‌هایی با تابعیت‌های عربی مختلف هستند.

 

مرجع امنیتی لبنان گفت: بازداشت شدگان اعتراف کردند که در مقابل دریافت پول به آشوبگری در بیروت از ۶ ژوئن تا کنون اقدام کرده بودند.

 

پیش از این هم محمد فهمی، وزیر کشور لبنان از مداخله و حمایت خارجی در خشونت‌های اخیر در این کشور پرده برداشت.

 

وی تأکید کرد: مداخله و حمایت مالی خارجی در خشونت‌های اخیر وجود داشت و یک دستگاه امنیتی خارجی در پشت پرده به راه انداختن آشوب‌های امنیتی در ۱۱ ژوئن و پس از آن بوده است.

 

میشل عون، رئیس جمهور لبنان نیز در سخنانی تاکید کرد که تظاهراتی که ابتدا برگزار شد یک روند دموکراتیک داشت که نیاز‌های مردم را منعکس می‌کرد، اما بعدا عناصر بیگانه به آن نفوذ کرده و به آشوب کشیده شد.

 

لبنان دو هفته قبل مجددا شاهد تظاهراتی در شهر‌های بیروت و طرابلس بود که برخی شعار‌های فتنه انگیزانه در آن سر داده و به دارایی‌های مردم و دولت دست درازی و آتش افروزی کرده که به واکنش مقامات دولتی در این خصوص و محکومیت این گونه تظاهرات منجر شد.

 

لبنان دیروز (جمعه) و دیشب نیز شاهد تظاهرات در برخی مناطق در اعتراض به گرانی و سقوط شدید ارز پول ملی بود که بر اساس گزارش «رویترز» طی هشت ماه اخیر ۸۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار