تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت

دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت مرجع امنیتی لبنان اعلام کرد بیش از ۴۰ فرد آشوبگر که در ناآرامی‌های اخیر بیروت نقش داشته‌اند، بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرجع امنیتی لبنانی در گفتگو با خبرنگار المیادین از دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت خبر داد.

 

این مرجع امنیتی اعلام کرد: بیش از ۴۰ فردی که در گروه‌هایی فعالیت می‌کردند که برای خرابکاری و شورش در بیروت آماده شده بودند در بیروت دستگیر شدند.

 

منبع مذکور افزود: افراد بازداشت شده در حال بازجویی هستند و این افراد لبنانی‌هایی با تابعیت‌های عربی مختلف هستند.

 

مرجع امنیتی لبنان گفت: بازداشت شدگان اعتراف کردند که در مقابل دریافت پول به آشوبگری در بیروت از ۶ ژوئن تا کنون اقدام کرده بودند.

 

پیش از این هم محمد فهمی، وزیر کشور لبنان از مداخله و حمایت خارجی در خشونت‌های اخیر در این کشور پرده برداشت.

 

وی تأکید کرد: مداخله و حمایت مالی خارجی در خشونت‌های اخیر وجود داشت و یک دستگاه امنیتی خارجی در پشت پرده به راه انداختن آشوب‌های امنیتی در ۱۱ ژوئن و پس از آن بوده است.

 

میشل عون، رئیس جمهور لبنان نیز در سخنانی تاکید کرد که تظاهراتی که ابتدا برگزار شد یک روند دموکراتیک داشت که نیاز‌های مردم را منعکس می‌کرد، اما بعدا عناصر بیگانه به آن نفوذ کرده و به آشوب کشیده شد.

 

لبنان دو هفته قبل مجددا شاهد تظاهراتی در شهر‌های بیروت و طرابلس بود که برخی شعار‌های فتنه انگیزانه در آن سر داده و به دارایی‌های مردم و دولت دست درازی و آتش افروزی کرده که به واکنش مقامات دولتی در این خصوص و محکومیت این گونه تظاهرات منجر شد.

 

لبنان دیروز (جمعه) و دیشب نیز شاهد تظاهرات در برخی مناطق در اعتراض به گرانی و سقوط شدید ارز پول ملی بود که بر اساس گزارش «رویترز» طی هشت ماه اخیر ۸۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار