یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت

دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت مرجع امنیتی لبنان اعلام کرد بیش از ۴۰ فرد آشوبگر که در ناآرامی‌های اخیر بیروت نقش داشته‌اند، بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرجع امنیتی لبنانی در گفتگو با خبرنگار المیادین از دستگیری شماری از آشوبگران اعتراضات اخیر در بیروت خبر داد.

 

این مرجع امنیتی اعلام کرد: بیش از ۴۰ فردی که در گروه‌هایی فعالیت می‌کردند که برای خرابکاری و شورش در بیروت آماده شده بودند در بیروت دستگیر شدند.

 

منبع مذکور افزود: افراد بازداشت شده در حال بازجویی هستند و این افراد لبنانی‌هایی با تابعیت‌های عربی مختلف هستند.

 

مرجع امنیتی لبنان گفت: بازداشت شدگان اعتراف کردند که در مقابل دریافت پول به آشوبگری در بیروت از ۶ ژوئن تا کنون اقدام کرده بودند.

 

پیش از این هم محمد فهمی، وزیر کشور لبنان از مداخله و حمایت خارجی در خشونت‌های اخیر در این کشور پرده برداشت.

 

وی تأکید کرد: مداخله و حمایت مالی خارجی در خشونت‌های اخیر وجود داشت و یک دستگاه امنیتی خارجی در پشت پرده به راه انداختن آشوب‌های امنیتی در ۱۱ ژوئن و پس از آن بوده است.

 

میشل عون، رئیس جمهور لبنان نیز در سخنانی تاکید کرد که تظاهراتی که ابتدا برگزار شد یک روند دموکراتیک داشت که نیاز‌های مردم را منعکس می‌کرد، اما بعدا عناصر بیگانه به آن نفوذ کرده و به آشوب کشیده شد.

 

لبنان دو هفته قبل مجددا شاهد تظاهراتی در شهر‌های بیروت و طرابلس بود که برخی شعار‌های فتنه انگیزانه در آن سر داده و به دارایی‌های مردم و دولت دست درازی و آتش افروزی کرده که به واکنش مقامات دولتی در این خصوص و محکومیت این گونه تظاهرات منجر شد.

 

لبنان دیروز (جمعه) و دیشب نیز شاهد تظاهرات در برخی مناطق در اعتراض به گرانی و سقوط شدید ارز پول ملی بود که بر اساس گزارش «رویترز» طی هشت ماه اخیر ۸۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار