پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد

پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد سخنگوی شورای رقابت با انتقاد از عملکرد وزارت صمت در حوزه قیمت‌گذاری خودرو، گفت: گزارش‌های شورا از عملکرد وزارت صمت درباره اجرای دستورالعمل به نهاد‌های نظارتی ارسال شده و پیگیری ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 09
کد خبر: ۲۸۲۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سپهر دادجوی توکلی سخنگوی شورای رقابت درباره افزایش قیمت خودرو اظهار کرد: شورای رقابت نقد و ایراد جدی به نحوه اجرای دستورالعمل خودرو توسط وزارت صمت دارد. حتی اظهارات وزیر صمت در هفته پیش درباره افزایش قیمت خودرو نشاندهنده عدم اشراف حتی به فرایند‌های قیمت گذاری خودروست.

وی افزود: تاثیرپذیری از فاکتور‌های غیراقتصادی در تصمیمات اقتصادی و اجرا در این صنعت، از سوی وزارت صمت لطمات شدیدی به این بازار وارد کرده است.

توکلی تصریح کرد: با وجود دقت و همکاری مداوم سازمان حمایت به عنوان سازمان تابعه این وزارتخانه متأسفانه در حوزه فنی و ستادی به عنوان تنظیم گر فنی در صنعت خودرو، وزارت صمت عملکرد قابل دفاعی نداشته چه در حوزه واردات چه سیاست گذاری‌های حمایتی و نظارتی و چه قیمت گذاری خودرو.

خسارت انباشته صنعت خودرو

وی افزود: شورای رقابت معتقد است اگر دستورالعمل خودرو در این حوزه به درستی و دقت انجام می‌شد هم مصرف کننده، هم تولیدکننده و هم سهامدار به رضایت نسبی می‌رسیدند، اما متأسفانه انحراف‌های مکرر از عمل دقیق به این دستورالعمل موجب خسارت انباشته این صنعت می‌شود.

سخنگوی شورای رقابت اضافه کرد: تحلیل‌ها و گزارش‌های مربوطه از سوی شورای رقابت به عنوان ناظر دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی منعکس شده و شورا پیگیر اجرای درست این دستورالعمل است.

توکلی یادآور شد: نحوه اجرای افزایش قیمت خودرو در زمان نامناسب جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کج سلیقگی است.

گفتنی است، طی چند روز گذشته و در بحبوحه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، قیمت خودرو‌های داخلی دستخوش تغییر شد؛ ایران خودرو به عنوان اولین شرکت اقدام به افزایش قیمت کرد و در ادامه نیز سایپا و پارس خودرو قیمت محصولات خود را افزایش دادند.

وزارت صمت نیز در واکنش به این افزایش قیمت اعلام کرد که تمام مراحل فرایند مربوط به افزایش قیمت خودرو به‌صورت قانونی طی شده است.

با این حال با توجه به انتقادتی که به نحوه عملکرد وزارت صمت و خودروسازان در تعیین قیمت‌های جدید خودرو وارد بود، مرکز ملی رقابت اقدام به بررسی افزایش اخیر قیمت خودرو‌های داخلی توسط وزارت صمت از منظر انطباق با دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری شورای رقابت، کرده است. / مهر

کلمات کلیدی: صمت خودرو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار