عراقچی: همکاری‌های ایران با آژانس مثل سابق نمی‌تواند باشد چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران مخالفیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن افشاگری وسلی کلارک درباره دخالت آمریکا در حادثه ۱۱ سپتامبر حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است

همکاری امنیتی الجولانی با اسرائیل علیه محور مقاومت!

به گفته رسانه‌های عبری زبان، رژیم الجولانی به شکل گسترده و نزدیکی در حال همکاری با نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی به منظور مشارکت در طرح‌ و برنامه‌های ضد ایرانی در منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۱۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 09
کد خبر: ۲۸۳۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  وب سایت اسرائیل هیوم به نقل از منابعی سوری مدعی شد که هماهنگی‌های سطح بالایی بین رژیم صهیونیستی و تشکیلات امنیتی جدید در دمشق در حال انجام است.

به گفته این منابع، هدف از این همکاری‌ها، مهار ایران و نیروهای محور مقاومت است و نتیجه آن مجموعه‌ای از عملیات علیه گروه‌های طرفدار ایران و محور مقاومت در سراسر سوریه است.

این وب‌سایت صهیونیستی در ادامه نوشت: روابط بین دمشق و اورشلیم (قدس اشغالی) رو به گرمی گذاشته و تحریم‌ها علیه سوریه لغو شده است.

این هفته، تگ «هیئت تحریر الشام» به عنوان یک سازمان تروریستی، سازمانی که الجولانی هنگام به قدرت رسیدن در ماه دسامبر ریاست آن را بر عهده داشت، نیز لغو شد.
اسرائیل هیوم افزود: در این زمینه، یک منبع سوری به وب‌سایت «ارم نیوز» مستقر در ابوظبی گفت که اخیرا اسرائیل عملیاتی علیه یک هسته طرفدار محور مقاومت و ایران انجام داده است که از جمله دلایل موفقیت آن، اطلاعات ارائه شده توسط دولت الجولانی است.

به گفته این منبع، واحد اطلاعات ۵۰۴ ارتش اسرائیل که در جنوب سوریه فعالیت می‌کند، برخی از اطلاعات مربوط به همکاری برخی از هسته‌ها با ایران و حزب‌الله را از طرف سوری دریافت کرده است.

این وب سایت صهیونیستی در پایان نوشت: منبع سوری معتقد است که همکاری اطلاعاتی بین اسرائیل و دمشق، زمانی که نیروهای اسرائیل به موازات فعالیت نیروهای امنیتی سوریه در بوکمال، در قنیطره عملیات انجام دادند، آشکار بود./مشرق

ارسال نظر