برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

جزئیات حمله سپاه به گروهک‌های تروریستی اسرائیل

جزئیات حمله سپاه به گروهک‌های تروریستی اسرائیل «در بازرسی از محل‌های اختفای این تروریست‌ها در شهرستان‌های چابهار و نیکشهر، تعداد ۱۳ بمب آماده انفجار، ۱۱ عدد چاشنی الکتریکی، ۳عدد کنترل ریموت، ۹عدد مدار ریموت، ۸ دستگاه بیسیم، ۳ بسته تله انفجاری، ۳۸متر فیتیله انفجاری، ۴۷ کیلوگرم مواد منفجره جاسازی شده در اشیاء مختلف، ۸۰۰ عدد فشنگ جنگی تیربار و ام۱۶ و دو دستگاه خودرو کشف و ضبط شد. »
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 10
کد خبر: ۲۸۳۰۹۲

به گزارش راهبر معاصر، روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه بیانیه تکمیلی و پایانی خود را با خبر دستآوردهای عملیات رزمندگان اسلام در چابهار و پاکسازی خانه امن تروریست‌ها در شهرستان نیکشهر صادر کرد. 

در این بیانیه آمده است: پیرو انهدام تیم تروریستی مسلح و آموزش دیده در شهرستان چابهار توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) سازمان اطلاعات سپاه استان با همیاری مردمی از طریق ارتباط با ستاد خبری ۱۱۴ که منجر به هلاکت و دستگیری ۶ تروریست شد؛ خانه امن آن‌ها در روستای زیرک‌آباد شهرستان نیکشهر نیز شناسایی شد. 

در بازرسی از محل‌های اختفای این تروریست‌ها در شهرستان‌های چابهار و نیکشهر، تعداد ۱۳ بمب آماده انفجار، ۱۱ عدد چاشنی الکتریکی، ۳عدد کنترل ریموت، ۹عدد مدار ریموت، ۸ دستگاه بیسیم، ۳ بسته تله انفجاری، ۳۸متر فیتیله انفجاری، ۴۷ کیلوگرم مواد منفجره جاسازی شده در اشیاء مختلف، ۸۰۰ عدد فشنگ جنگی تیربار و ام۱۶ و دو دستگاه خودرو کشف و ضبط شد. 

این تیم تروریستی قصد داشت با حمله به زیرساخت‌های اقتصادی و انفجار در اماکن پرتردد و شلوغ، ضمن ایجاد ناامنی، نقشه هجوم همه جانبه رژیم اشغالگر قدس را تکمیل کرده و از مردم مومن استان برای همراهی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و به شکست کشاندن نقشه‌های شوم صهیونیستی، انتقام بگیرد. 

در خاتمه بیانیه ضمن تشکر از مردم فهیم و بصیر سیستان وبلوچستان آمده است: تقاضا می‌شود شهروندان گرامی هرگونه اخبار و موارد مشکوک را از طریق سامانه‌های تلفنی ۱۱۴ و ۱۱۳ و ۱۱۰ و بازوهای فعال شده ستاد خبری ۱۱۴ در پیام رسان‌های ایرانی اطلاع‌رسانی کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار