اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

انتقاد تند وزیر سابق اسرائیل از گشت‌وگذار عاشقانه نتانیاهو در آمریکا

انتقاد تند وزیر سابق اسرائیل از گشت‌وگذار عاشقانه نتانیاهو در آمریکا  وزیر سابق علوم رژیم صهیونیستی به شدت از عملکرد نتانیاهو و آنچه آن گشت و گذارهای عاشقانه‌اش در آمریکا توصیف کرد، انتقاد نمود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 12
کد خبر: ۲۸۳۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیزر شای وزیر سابق علوم و فن آوری اسرائیل در صفحه خود در ایکس پستی بسیار انتقادی علیه نتانیاهو منتشر و خواهان فراهم شدن زمینه اخراج وی از قدرت شد.

به نوشه این وزیر سابق، یک زوج که اتفاقا کنار هم زندگی نمی‌کنند و هر یک جاه طلبی خاص به خود را دارد، به دلیل میزبان رئیس جمهور آمریکا از آنها موفق شدند گشت و گذاری رومانتیک همچون دو فرد عاشق در کاخ جفرسون انجام دهند.
در حالی که آنها مشغول قدم زدن در این کاخ بودند، جنازه تعداد دیگری از نظامیان اسرائیلی که در جنگ اسرائیل کشته شده بودند، در حال دفن شدن بود، همان جنگی که بنیامن نتانیاهو به عنوان نخست وزیر اسرائیل به دلایلی کاملا سیاسی حاضر به پایان دادن به آن نیست، در حالی که او در گفتگویش با نیویورک تایمز سفر خود را به واشنگتن تاریخی توصیف کرد.

البته این رفتار او چندان هم تصادفی نیست، یک کارشناس تبلیغات و رسانه پیام‌های ارسال شده در این چارچوب را تشریح می‌کند، نتانیاهو در واقع با رفتارهای خود و بدون آنکه حتی کلمه‌ای بر زبان بیاورد، این پیام‌ها را ارسال می‌کند.

او می‌خواهد بگوید که بعد از 7 اکتبر شرایط زندگی عوض شده است، امروز این زندگی ابعاد جدیدی به خودگرفته است و سرگرمی و بازی نه تنها برای آنها جایز بلکه مهم است زیرا می‌تواند بیانگر بخشی از چهره پیروزی قاطع باشد.

به هر شکل ما در برابر نخست وزیری قرار داریم که حتی حداقل‌های مسئولیت پذیری را در مقابل این شکست متحمل نشد.

و حاضر نشد ذره‌ای از گناه شکست بزرگ هفت اکتبر و فاجعه عظیمی که در تاریخ اسرائیل به وقوع پیوسته را بپذیرد.

این شکست دردناک از نگاه او به دوش دیگران است، اما پیروزی عظیم و جهش عظیم از آن او بوده و نکوهش و مسئولیت هم باید بر دوش همگان تقسیم شود.

به رغم پرونده مفتوح قضائی ،این زوج همواره آمادگی فداکاری کردن از خود را به رخ دیگران می‌کشند و حاضر هستند تا سفر طولانی و طول و درازی را به واشنگتن به جان بخرند اما حاضر نیستند، به چند خیابان آن طرف تر فته و در رابطه با پرونده جنایی خود که همچنان دولت در سایه و جنایات در اسرائیل آن را مدیریت می‌کند، شفاف سازی کنند.

جالب تر اینکه این بار آنها در این سفر فداکارانه خود به واشنگتن به وظیفه اخلاقی خود در بازگرداندن پسر کوچک و عزیز خود به آمریکا هم مشارکت کردند تا این کار از جیب ما مالیات دهندگان اسرائیل پرداخت شد و او هزینه‌ای را متحمل نشود، این در حالی است که هم سن و سال‌های او بار جنگ را به دوش می‌کشند و حتی جان خود را در آن از دست می‌دهند، پس این زوج پادشاه نما به خود این اجازه را می‌دهند که او را هم با هواپیمای رسمی که ما اسرائیلی‌ها پولش را پرداخت کرده ایم با خود ببرند.

این وزیر سابق در پایان هم نوشت، اگر واقعا ما به دنبال تغییر این کابینه فاجعه بار هستیم، وقت آن فرا رسیده است تا 100 درصد توجه خود را برای کنار زدن این افراد منافق و کسی که در راس آنها قرار گرفته است اختصاص دهیم، در غیر این صورت، همچنان باید تصاویری از این دو زوج عاشق پیشه را در حال سفر به موقعیت‌های تاریخی مشاهده کنیم در حالی که نظامیان اسرائیلی در جنگ‌های مختلف کشته می‌شوند، اگر کار نکنیم این برنمه ما در دو، سه، پنج و ده سال آینده خواهد بود./تسنیم

کلمات کلیدی: نتانیاهو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار