توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو

تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو حزب «صهیونیسم دینی» در سرزمین‌های اشغالی اعلام کرد اگر طرح اشغال غزه تغییر نکند، کابینه رژیم صهیونیستی را منحل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 10
کد خبر: ۲۸۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از مسئولان حزب «صهیونیسم دینی» به رهبری بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اگر طرح اشغال غزه که پنجشنبه تصویب شد، تغییر نکند به سمت انحلال کابینه پیش می‌رویم.

اسموتریچ پیشتر گفته بود که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تصمیمات «ضعیف، توقف‌های بی‌ثمر و توافق‌های جزئی»، ارتش رژیم صهیونیستی را به مسیر شکست کشانده و زمینه بازسازی حماس را فراهم کرده است.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه در بیانیه‌ای طولانی گفت که پس از جلسه کابینه امنیتی در روز جمعه، اعتماد خود را از دست داده که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال رهبری ارتش برای رسیدن به «پیروزی» باشد.

او از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست که دوباره جلسه کابینه را تشکیل دهد و اعلام کند که دیگر هیچ توقفی در جنگ و هیچ توافق جزئی وجود نخواهد داشت.

از سوی دیگر جروزالم پست به نقل از «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل بیتنا» نوشت: ما برای برگزاری یک جلسه فوری در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برای بحث درباره طرح حمله به غزه و اشغال شهر غزه تلاش می‌کنیم.

رژیم صهیونیستی جمعه در جریان جلسه ۱۰ ساعته کابینه امنیتی اشغال غزه و گسترش عملیات نظامی در آن را تصویب کرد.

تایید طرح اشغال غزه از سوی کابینه رژیم صهیونیستی به‌رغم مخالفت مقامات ارشد نظامی این رژیم، واکنش رهبران احزاب مخالفان در اراضی اشغالی را به همراه داشت.

همچنین مقامات و دولت‌های کشور‌های مختلف با صدور بیانیه‌هایی طی روز‌های گذشته این تصمیم کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرده و خواستار برقراری آتش‌بس در نوار غزه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی شدند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار