حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو

حزب «صهیونیسم دینی» در سرزمین‌های اشغالی اعلام کرد اگر طرح اشغال غزه تغییر نکند، کابینه رژیم صهیونیستی را منحل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 10
کد خبر: ۲۸۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از مسئولان حزب «صهیونیسم دینی» به رهبری بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اگر طرح اشغال غزه که پنجشنبه تصویب شد، تغییر نکند به سمت انحلال کابینه پیش می‌رویم.

اسموتریچ پیشتر گفته بود که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تصمیمات «ضعیف، توقف‌های بی‌ثمر و توافق‌های جزئی»، ارتش رژیم صهیونیستی را به مسیر شکست کشانده و زمینه بازسازی حماس را فراهم کرده است.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه در بیانیه‌ای طولانی گفت که پس از جلسه کابینه امنیتی در روز جمعه، اعتماد خود را از دست داده که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال رهبری ارتش برای رسیدن به «پیروزی» باشد.

او از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست که دوباره جلسه کابینه را تشکیل دهد و اعلام کند که دیگر هیچ توقفی در جنگ و هیچ توافق جزئی وجود نخواهد داشت.

از سوی دیگر جروزالم پست به نقل از «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل بیتنا» نوشت: ما برای برگزاری یک جلسه فوری در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برای بحث درباره طرح حمله به غزه و اشغال شهر غزه تلاش می‌کنیم.

رژیم صهیونیستی جمعه در جریان جلسه ۱۰ ساعته کابینه امنیتی اشغال غزه و گسترش عملیات نظامی در آن را تصویب کرد.

تایید طرح اشغال غزه از سوی کابینه رژیم صهیونیستی به‌رغم مخالفت مقامات ارشد نظامی این رژیم، واکنش رهبران احزاب مخالفان در اراضی اشغالی را به همراه داشت.

همچنین مقامات و دولت‌های کشور‌های مختلف با صدور بیانیه‌هایی طی روز‌های گذشته این تصمیم کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرده و خواستار برقراری آتش‌بس در نوار غزه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی شدند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار