اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

حزب یش عتید با هدف انحلال کنست/ تلاش برای جمع‌آوری ۶۱ امضا آغاز شد

حزب یش عتید با هدف انحلال کنست/ تلاش برای جمع‌آوری ۶۱ امضا آغاز شد  یک ماه بعد از عدم تصویب طرح انحلال کنست، حزب "یش عتید" به رهبری یائیر لاپید مجددا برای جمع آوری ۶۱ امضا وارد عمل شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 13
کد خبر: ۲۸۳۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، حزب یش عتید در حال رایزنی برای جمع آوری 61 امضا است تا بعد از آن این طرح را تقدیم رئیس کنست کرده و خواهان تغییر شرایط برای به رای گذاشتن این امر در مدت زمانی کمتر از 6 ماه شوند.

فراکسیون یش عتید امروز یک شنبه رایزنی خود را با جریان‌ها و احزاب مختلف موجود در کنست از جمله حریدی‌ها آغاز کرده است تا طرح قانون انحلال کنست مجددا در دستور کار قرار بگیرد.
در صورت موفقیت یش عتید در جمع آوری آرای کافی، رایزنی خود را با امیر یوحنا، رئیس کنست برای تغییر قانون ممنوعیت طرح مجدد انحلال کنست در کمتر از 6 ماه وارد مذاکره خواهد شد، چون این امر نیازمند موافقت وی می‌باشد.

به گفته کارشناسان، لاپید و چند حزب و جریان دیگر به دنبال استفاده حداکثری از شرایط بحران به وجود آمده در ائتلاف در ر ابطه با قانون معافیت سربازی اجباری برای حریدی‌ها هستند و پیش بینی می‌کنند که حریدی‌ها در نشست فردا مسئله پیشنهاد یش عتید را مطرح خواهند کرد.

برخی از منابع نزدیک به یش عتید هم تاکید کردند، در حال حاضر ائتلاف حاکم دچار ضعف قابل توجهی شده است و در شرایط فعلی اکثریت خود را در کنست از دست داده است، از اینرو قادر به سلطه بر کنست نبوده و به همین دلیل امکان انحلال کنست وجود خواهد داشت./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده