بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی معترضان در گرجستان وارد محوطه اقامتگاه رئیس جمهور شدند ترامپ: حماس باید سریعا اقدام کند در غیر این صورت همه چیز از دست خواهد رفت

حماس: نتانیاهو مذاکرات را به سرگرمی تبدیل کرده است!

جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ناکام گذاشتن دورهای مختلف مذاکرات را به سرگرمی خود تبدیل کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۸۳۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه المنار، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شکست کشاندن مذاکرات را تبدیل به سرگرمی خود کرده و به دنبال دستیابی به هیچ توافقی نیست.

در این بیانیه آمده است: رزمندگان ما وارد یک جنگ فرسایشی شده و هر روز با تاکتیک‌های میدانی نوآورانه، دشمن را غافلگیر می‌کنند که باعث می‌شود، دشمن ابتکار عمل را از دست داده و با وجود برتری هوایی و آتشبار، محاسباتش به هم بریزد.

در بیانیه مذکور آمده است: هر قدر جنگ طولانی‌تر شود، ارتش رژیم اشغالگر بیشتر در شن‌های روان غزه فرو می‌رود و در برابر ضربات کاری مقاومت، آسیب‌پذیرتر می‌شود، نتانیاهو، ارتش و رژیم اشغالگر را در جنگی بیهوده و بدون چشم انداز فرو می‌برد؛ تداوم این جنگ نه تنها جان اسرا و سربازان را تهدید می‌کند بلکه فاجعه‌ای استراتژیک را برای این رژیم رقم می‌زند.

حماس همچنین تأکید کرد: پیروزی مطلق که نتانیاهو تبلیغ می‌کند، توهمی بزرگ برای سرپوش گذاشتن بر شکست فاحش در میدان و سیاست است.

دور جدید مذاکرات آتش‌ بس غزه یکشنبه ۱۵ تیر و پیش از دیدار روز دوشنبه بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از سرگرفته شد.

مذاکرات به میزبانی دوحه پس از آن در دستور کار قرار گرفت که جنبش حماس، جمعه شب از ارائه پاسخ مثبت خود به کشورهای میانجی درباره طرح آتش بس خبر داد.

این در حالی است که در ادامه‌ اظهارات متناقض مقام‌های صهیونیست درباره سرنوشت مذاکرات تبادل اسرا، نتانیاهو با طرح ادعایی تازه، حماس را مسئول شکست تلاش‌ها برای توافق تبادل اسرا معرفی کرد و مدعی شد: «من هم پیشنهاد استیو ویتکاف، نماینده آمریکا در منطقه و هم طرح میانجی‌ها را پذیرفتم، اما حماس هر دو را رد کرد»./مشرق

کلمات کلیدی: حماس نتانیاهو
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده