پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

ژنرال یائیر گولان: زمان فتح قلعه نتانیاهو فرا رسیده است

ژنرال یائیر گولان: زمان فتح قلعه نتانیاهو فرا رسیده است هبر حزب دموکرات اسرائیل پیش بینی کرد اسرائیل در آستانه فتح قلعه نتانیاهو و سرنگونی این کابینه شرور است، از اینرو همه طیف‌ها باید برای تحقق این امر هوشیار باشند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۸۳۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه زیمان یسرائیل در خبری در این رابطه نوشت، ژنرال احتیاط یائیر گولان رهبر حزب دموکرات در آغاز جلسه فراکسیون حزبش در کنست گفت: اکنون وقت مناسبی برای شکل گیری یک جبهه متحد و قوی است، باید ما به مقابله با این کابینه شرور برویم.

او با اشاره به رای گیری برای برکناری ایمن عوده عضو عرب تبار کنست گفت، این رای گیری صرفا یک کار سیستماتیک نیست، مسئله شخصی هم محسوب نمی‌شود، بلکه گامی خطرناک در چارچوب کودتا بود.
وی در بخش دیگری از این سخنرانی گفت: روی سخنم به دوستانم در حزب یش عتید است، ما در جریان لیبرال دموکرات با هم در یک سنگر هستیم، با ما در این مبارزه سرنوشت سازی برای اسرائیل همراه باشید، با ما باشید نه با نتانیاهو و لیوین، به طور حتم هرگز نباید با بن گویر و اسموتریچ باشید.

برای اهداف آنها رای ندهید، کسانی که به دنبال ویران کردن اسرائیل هستند، به ضرر آنها رای دهید نه به نفع آنها.

این ژنرال احتیاط صهیونیست با اشاره به ادامه جنگ در غزه گفت: کابینه اسرائیل حاضر به دستیابی به راه حل سیاسی نیست و به همین خاطر عامدانه سربازان را به کام مرگ می‌فرستد.

نظامیان ارتش اسرائیل برای خدمت به اهداف کابینه آموزش ندیده اند، بلکه آنها باید به امنیت اسرائیل خدمت کنند./تسنیم

کلمات کلیدی: نتانیاهو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار