واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بیان کرد: تقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران فقط برای نابودی توان هسته‌ای ایران یا تضعیف، تسلیم و نابودی جمهوری اسلامی نیست، بلکه هدف اصلی دشمنان تمدنی و برای تضعیف و نابودی اسلام است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۲۸۳۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا، معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در «همایش وحدت»، با تشکر از مواضع اصولی و مستحکم علمای اهل سنت در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه میان ایران و رژیم صهیونیستی، به اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی اشاره و اظهار کرد: یکی از اصول سیاست خارجی ایران، حمایت از مظلومان و مستضعفان بوده است به همین دلیل هم مساله فلسطین به عنوان نماد وحدت امت اسلامی مطرح شد.

وی افزود: در این راستا جمهوری اسلامی ایران همان‍گونه که از حزب‌الله به عنوان یک گروه شیعی برای دفاع از لبنان حمایت کرده، از حماس و جهاد اسلامی هم که از اهل سنت هستند، حمایت کرده است چراکه آرمان فلسطین یک آرمان مشترک در بین همه مسلمانان به شمار می‌رود.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به مذهب مردم فلسطین، ادامه داد: دفاع از مردم اهل سنت فلسطین برای جمهوری اسلامی ایران یک افتخار است. وقتی دشمن متجاوزی مثل رژیم صهیونیستی در مقابل مسلمانان قرار دارد، تفرقه و اختلاف میان شیعه و سنی معنا ندارد و ضرورت وحدت نمایان‌تر می‌شود.

نماینده اعزامی فرمانده کل ارتش به همایش وحدت چابهار، در ادامه با اشاره به برنامه‌های دشمنان برای نابودی تمدن اسلامی، بیان کرد: تقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران فقط برای نابودی توان هسته‌ای ایران یا تضعیف، تسلیم و نابودی جمهوری اسلامی نیست، بلکه هدف اصلی دشمنان تمدنی و برای تضعیف و نابودی اسلام است.

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا با بیان اینکه آمریکا به دنبال سیطره رژیم صهیونیستی بر کل منطقه غرب آسیا است، گفت: مساله دشمنان فقط ایران نیست، حتی نظام جمهوری اسلامی هم نیست، مساله آنان تضعیف کشور‌های اسلامی، سلطه بر جهان اسلام، کنترل مناطق ژئواستراتژیک منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا است.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش درباره نقش علما در تشریح واقعیت‌های موجود برای عموم جامعه نیز اظهار کرد: تحولات منطقه و اتفاقات اخیر باید توسط علما، نخبگان و متنفذین که دارای مرجعیت فکری و رفتاری هستند برای مردم به ویژه نسل جوان تبیین و تحلیل شود.

وی در خاتمه با تاکید بر نقش فرماندهی مقام معظم رهبری، بصیرت و آگاهی مردم و مجاهدت نیرو‌های مسلح، گفت: با حفظ وحدت توانستیم در مقابل آمریکا و رژیم صهیونسیتی بایستیم و مانع دستیابی رژیم منحوس صهیونیستی به اهدافش شویم.

کلمات کلیدی: ارتش ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار