سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تاکید وزیر خارجه ایران بر همبستگی منطقه‌ای علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا

تاکید وزیر خارجه ایران بر همبستگی منطقه‌ای علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا  وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای پاکستانی خود بیان کرد: مواضع قاطع کشورهای موثر منطقه علیه تجاوز به ایران، نشانگر نگرانی مشترک کشورهای مختلف در قبال پیامدهای خطرناک تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا برای ثبات منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۲۸۳۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در ادامه رایزنی‌های خود در حاشیه نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای با محمد اسحاق‌دار، معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، روند روابط و همکاری‌ها و رایزنی‌های منظم و مستمر دوجانبه بین دو کشور بررسی شد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اهتمام جمهوری اسلامی ایران نسبت به تداوم روند خوب توسعه همه جانبه روابط برادرانه بین دو کشور همسایه، بر آمادگی ایران برای ارتقای مناسبات فیمابین در عرصه‌های اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با قدردانی از مواضع مستحکم و قاطع پاکستان در محکوم‌کردن تجاوزات صورت‌گرفته علیه ایران و ابراز همبستگی دولت و مردم این کشور با ایران، دیدگاه جمهوری اسلامی ایران را راجع به وضعیت امنیتی منطقه متعاقب حملات نظامی مجرمانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را تشریح و تاکید کرد: تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا که آشکارا ناقض منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل و نیز رژیم منع اشاعه هسته‌ای بود، امنیت و ثبات در کل منطقه غرب آسیا را در معرض خطری بی‌سابقه قرار داده و مواضع منسجم و قاطع کشورهای موثر منطقه علیه آن، نشانگر نگرانی مشترک کشورهای مختلف در قبال پیامدهای خطرناک تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا برای ثبات و امنیت منطقه و نشانه اجماع منطقه‌ای در مورد لزوم چاره‌اندیشی و مقابله جمعی با توسعه‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی است.

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان با ابراز مجدد همبستگی این کشور با ایران در مقابل تجاوزات اسرائیل و آمریکا، ابراز اطمینان کرد دولت و مردم ایران با پشت سر گذاردن این تهدیدات و تجاوزات، مسیر توسعه و پیشرفت کشور را پی خواهند گرفت.

وی همچنین با ابراز رضایت از دیدارها و گفتگوهای منظم و مستمر بین مقام‌های دو کشور به‌ویژه بین دو وزیر، ابراز اطمینان کرد با پیگیری طرفین و رفع برخی موانع موجود، روند تعمیق روابط تهران و اسلام آباد تسهیل و تسریع خواهد شد.

وزرای امور خارجه ایران و پاکستان همچنین ضمن تبادل نظر در مورد برخی مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی، تداوم هماهنگی و همکاری در مجامع بین‌المللی را مورد تاکید قرار دادند./تسنیم

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار