ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی

نماینده ترکیه در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال مانع‌تراشی در مسیر سوریه به سوی ثبات است

نماینده ترکیه در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال مانع‌تراشی در مسیر سوریه به سوی ثبات است نماینده ترکیه در سازمان ملل متحد، حملات نظامی مداوم رژیم اسرائیل به سوریه را به شدت محکوم کرد و گفت: این حملات که کاخ ریاست جمهوری و وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داده، به وضوح نشان داد که اسرائیل هیچ علاقه‌ای به صلح و ثبات در سوریه و منطقه ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 18
کد خبر: ۲۸۳۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد ییلدیز نماینده ترکیه در سازمان ملل روز پنجشنبه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل که درباره سوریه تشکیل شده است، گفت: پس از 14 سال رنج، مردم سوریه اکنون فرصتی برای صلح و ثبات دارند. با وجود چالش‌های فراوان، آنها گام‌های سریعی به سوی این هدف برداشته‌اند. رهبری سوریه تعهد خود را به یک گذار سیاسی فراگیر و آشتی ملی تحت مالکیت سوریه نشان داده و با گروه‌های مختلف جامعه گفتگو کرده است.

ییلدیز افزود: از ابتدا، ترکیه از تلاش‌های سوریه برای صلح، بهبود و بازسازی حمایت کرده است.

وی با انتقاد از اقدامات رژیم اسرائیل علیه سوریه گفت: با این حال، اسرائیل از 8 دسامبر حملات خود را بی‌وقفه ادامه داده و به دنبال مانع‌تراشی در مسیر سوریه به سوی ثبات است.

نماینده ترکیه در سازمان ملل گفت: تجاوز مداوم اسرائیل مستقیماً تلاش‌های بازسازی سوریه بر اساس انسجام اجتماعی را تضعیف می‌کند. مداخلات و اظهارات تحریک‌آمیز اسرائیل، حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور را تهدید می‌کند. این حملات که کاخ ریاست جمهوری و وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داده، به وضوح نشان داد که اسرائیل هیچ علاقه‌ای به صلح و ثبات در سوریه و منطقه را ندارد.

ییلدیز با ترغیب همه کشورهای عضو به رد تجاوز رژیم اسرائیل، هشدار داد که حملات رژیم اسرائیل منطقه را بی‌ثبات می‌کند و تلفات و آوارگی غیرنظامیان را افزایش می‌دهد.

وی بر لزوم احترام به حاکمیت سوریه و حفظ توافق‌نامه عدم مداخله نیروها در سال 1974 تأکید کرد و گفت: وظیفه جامعه بین‌المللی است که نشان دهد سوری‌ها این مسیر را به تنهایی طی نخواهند کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار