حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

سهمیه بنزین سرویس‌های مدارس واریز می‌شود

سهمیه بنزین سرویس‌های مدارس واریز می‌شود مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اردبیل گفت: به زودی سهمیه بنزین اختصاص یافته به سرویس‌های مدارس به کارت آنها واریز می‌شود تا مشکلی از بابت تامین بنزین سهمیه نداشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحیم سعیدی اظهار کرد: با اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین از چند روز پیش ستاد سوخت سهمیه خودروهای عمومی به ویژه تاکسی و سرویس مدارس را اختصاص داده تا در ارائه خدمات به هموطنان مشکلی پیش نیاید.

 

وی خاطرنشان کرد: برای رانندگان تاکسی‌های بنزینی 400 لیتر و دوگانه‌سوز 250 لیتر سهمیه اختصاص یافته و در کارت آنها شارژ شده است.

 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اردبیل در مورد اختصاص سهمیه برای سرویس مدارس نیز گفت: در چند روز آینده با جمع‌بندی اطلاعات سامانه سپند سهمیه صاحبان این خودرو نیز به کارت سوخت آنها واریز خواهد شد.

 

سعیدی افزود: اگر راننده سرویس مدرسه‌ای در سامانه سپند ثبت نام نکرده باید در اولین فرصت اطلاعات خود را در این سامانه به ثبت برساند.

 

وی ادامه داد: صاحبان خودروهای عمومی به ویژه تاکسی‌ها از سوخت مکمل به ویژه سی‌ان‌جی استفاده می‌کنند که قیمت آن افزایش نیافته و انتظار می‌رود تاکسیداران از این سوخت نیز در حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اردبیل بیان کرد: در سبد هزینه خودرویی صاحبان تاکسی اتفاق خاصی رخ نداده و بر همین اساس افزایش کرایه غیرقانونی است و هیچ کس حق ندارد به بهانه افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی آن نرخ کرایه‌ها را بالا ببرد.

 

سعیدی تصریح کرد: در سه روز گذشته هیچ گزارشی از اخذ کرایه اضافی از شهروندان به دس ما نرسیده و صاحبان تاکسی با همشهریان مدارا کرده و سعی کردند از دریافت کرایه اضافی پرهیز کنند.

 

وی از همشهریان خواست؛ تا در صور مشاهده هرگونه دریافت کرایه اضافی موارد را به سازمان تاکسیرانی گزارش داده و در این زمینه موارد تخلف را مطرح کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار