تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

پسر شمخانی تحریم شد!

پسر شمخانی تحریم شد! نشریه بلومبرگ در گزارشی به افزوده شدن نام حسین شمخانی به فهرست تحریم‌های اروپا پرداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۴۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه بلومبرگ در گزارشی به افزوده شدن نام حسین شمخانی به فهرست تحریم‌های اروپا پرداخته است. این نشریه در گزارش خود آورده است: اتحادیه اروپا یک بازرگان برجسته نفتی ایرانی و چندین شرکت وابسته به او را در چارچوب تازه‌ترین دور از تحریم‌ها علیه روسیه به دلیل جنگ در اوکراین هدف قرار داد.

حسین شمخانی که فرزند علی شمخانی به فهرست تحریم‌های این بلوک افزوده شده است. اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد شمخانی به دلیل نقشش در تجارت نفت روسیه و به‌عنوان «یکی از بازیگران محوری» در ناوگان موسوم به «ناوگان سایه» این کشور تحریم شده است.

معرفی شرکت‌های تحریم‌شده مستقر در دوبی

اتحادیه اروپا همچنین شرکت‌های مستقر در دوبی به نام‌های «گروه آدمیرال» و «میلاووس گروپ ال‌تی‌دی» را که متعلق به حسین شمخانی هستند، هدف تحریم قرار داده است.

در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است: «حسین شمخانی در بخشی از اقتصاد فعالیت دارد که منبع درآمدی قابل‌توجه برای دولت فدراسیون روسیه محسوب می‌شود.»

گزارش بلومبرگ درباره شبکه نفتی شمخانی

تحقیقات خبرگزاری بلومبرگ در سال گذشته نشان داد که شبکه شمخانی به یکی از بازیگران اصلی در صادرات نفت روسیه و ایران تبدیل شده و صندوق سرمایه‌گذاری پوششی با دفاتری در لندن، دوبی و ژنو برای مدیریت درآمد‌های حاصل از این فعالیت‌ها تأسیس کرده است.

با این حال، شمخانی همواره گزارش‌های بلومبرگ درباره فعالیت‌های تجاری خود را به چالش کشیده و آنها را رد کرده است.

هدف تحریم‌ها، کاهش درآمد نفتی کرملین

آخرین دور از تحریم‌های اتحادیه اروپا با هدف کاهش هرچه بیشتر درآمد‌های انرژی کرملین، به‌ویژه از محل صادرات نفت خام به هند و چین اعمال شده است.

در چارچوب این بسته جدید، این بلوک همچنین سقف قیمت نفت روسیه را کاهش داده است./ اقتصاد آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار