پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

انتقاد رئیس مجلس از نمایندگان / قالیباف: ۱۹۲۰ سوال از وزرا مطرح شده است

انتقاد رئیس مجلس از نمایندگان / قالیباف: ۱۹۲۰ سوال از وزرا مطرح شده است رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح ۱۹۲۰ سوال از وزرا توسط نمایندگان گفت که با توجه به اینکه در آغاز اجلاسیه دوم در این خصوص مورد تذکر قرار گرفتیم از همکاران خواهش می‌کنم که توجه کنند تا دچار مشکل نشویم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسنعلی اخلاقی امیری نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: آنچه که امروز در باریکه غزه اتفاق می‌افتد تاسف‌بار است چراکه باریکه غزه به مرور آب می‌شود و هر کودکی که به کما می‌رود، این انسانیت دنیا است که به کما می‌رود و غرب و اروپای مفتضح باید پاسخگوی جنایات ضدبشری رژیم صهیونیستی باشند.

وی همچنین در تذکری آیین‌نامه‌ای به هیات رئیسه مجلس اظهار کرد: یکی از ابزار‌های نظارتی نمایندگان، طرح سوال از وزرا است و کمیسیون مربوطه بعد از طرح سوال نمایندگان ۱۵ روز فرصت بررسی دارند.

نماینده مردم مشهد در مجلس افزود: من در دی‌ماه سال ۱۴۰۳ سوالی را از وزیر ارتباطات مطرح کردم و توسط هیات رئیسه نیز به کمیسیون ارجاع شد، اما هنوز بعد از حدود شش ماه در کمیسیون مورد رسیدگی قرار نگرفته است. من از وزیر درباره دیتاسنتر‌ها سوالی پرسیده بودم.

اخلاقی امیری ادامه داد: همچنین سوال دیگری را در کمیسیون شورا‌ها از وزیر کشور مطرح کردم و از پاسخ وزیر قانع نشدم، اما هنوز این سوال به صحن مجلس ارجاع نشده است.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر اخلاقی امیری با اشاره به جلسه روز گذشته شورای هماهنگی مجلس با بیان اینکه ۱۹۲۰ سوال از سوی نمایندگان مجلس از وزرا مطرح شده است، اظهار کرد: دیروز درباره اینکه چه چاره‌ای در این خصوص باید بیندیشیم، مباحث مطرح شد. من قصد دفاع از عملکرد کمیسیون‌ها را ندارم و اشکالاتی در این باره وجود دارد، اما بعضا تعدادی از سوالات نمایندگان ضرورتی ندارد و برخی نیز منطقه‌ای هستند. با این حال نمایندگان اصرار بر ملی بودن سوال خود دارند.

وی افزود: خواهش من از همکاران این است که توجه داشته باشند تا دچار مشکل نشویم؛ از این باب در آغاز اجلاسیه دوم نیز در ملاقات با رهبری مورد تذکر قرار گرفتیم. بر این اساس خواهش می‌کنم هم کمیسیون‌ها و هم نمایندگان به این مسائل توجه کنند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده