دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه

فراخوان اردوغان در مورد غزه: بیایید به این وحشیگری بگوییم «دیگر بس است»

رئیس‌جمهور ترکیه گفت: در این روز‌های تاریک که مرگ و میر گسترده ناشی از گرسنگی در غزه آغاز شده، از تمام جامعه بین‌المللی می‌خواهم که در جبهه انسانیت متحد شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی خود در افتتاحیه IDEF ۲۰۲۵، هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی که در مرکز نمایشگاه‌های استانبول برگزار شد، گفت: ما در حال گذر از دوره‌ای هستیم که در آن موازنه قدرت در حال تغییر است، مراکز ثقل جهانی در حال تغییر هستند و رقابت بین‌المللی به طور فزاینده‌ای داغ‌تر می‌شود.

اردوغان گفت: وضعیت کودکان غزه که به دلیل عدم اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه از گرسنگی رنج می‌برند، نگرانی ماست. وضعیت کودکان غزه که از گرسنگی پوست و استخوان شده‌اند، زیرا کمک‌های بشردوستانه اجازه ورود ندارند، وخیم است. هر کس که ذره‌ای کرامت انسانی داشته باشد، نمی‌تواند این ظلم را که در آن روزانه ده‌ها انسان بی‌گناه به دلیل پیدا نکردن یک لقمه نان یا یک جرعه آب جان خود را از دست می‌دهد، بپذیرد.

رئیس جمهور ترکیه افزود: ما همچنان نسل‌کشی اسرائیل علیه مردم غزه را که بسیار فراتر از نازی‌ها است، در دستور کار تمام بشریت قرار می‌دهیم. هدف ما برقراری آتش‌بس در اسرع وقت است. اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه اولویت دیگری است.

اردوغان گفت: «هر کسی که در مورد نسل‌کشی در غزه سکوت کند، در جنایات اسرائیل علیه بشریت شریک است.»

او تاکید کرد: «هیچ کس با ذره‌ای شرافت انسانی نمی‌تواند این ظلم را بپذیرد، ظلمی که در آن روزانه ده‌ها انسان بی‌گناه صرفاً به دلیل پیدا نکردن لقمه نان یا جرعه آبی جان خود را از دست می‌دهند.»

اردوغان گفت: «در این روز‌های تاریک، که مرگ و میر گسترده ناشی از گرسنگی آغاز شده است، از تمام جامعه بین‌المللی می‌خواهم که در جبهه بشریت متحد شوند.» رئیس جمهور اردوغان گفت: «بیایید همه با هم به این ظلم واکنش نشان دهیم. بیایید به این ظلم و ستم، به این وحشیگری بگوییم «دیگر بس است»./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار