سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

آلمان شرط گذاشت/ پاتریوت به اوکراین می‌دهیم، اما فقط با یک قید بزرگ!

آلمان شرط گذاشت/ پاتریوت به اوکراین می‌دهیم، اما فقط با یک قید بزرگ!  وزیر دفاع آلمان اعلام کرده در صورتی مایل به ارسال دو سامانه پاتریوت به اوکراین است که این تجهیزات ارسالی به سرعت در ارتش آلمان جایگزین شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان اعلام کرده که مایل است با یک پیش نیاز دو سامانه دفاع هوایی پاتریوت را به اوکراین تحویل دهد.

این مقام آلمانی گفت: پیش‌نیاز این اقدام این است که این پاتریوت های ارسالی به سرعت جایگزین شوند.

وی افزود: ما می‌توانیم دو سامانه پاتریوت خود را تحویل دهیم ، اما این امر امکان پذیر نیست اگر تضمین قابل اعتمادی نداشته باشیم که آنها ظرف مثلاً شش تا هشت ماه جایگزین شوند. وی دلیل این پیش شرط را تضمین توانایی عملیاتی و آموزشی ارتش آلمان دانست.
وزیر دفاع فدرال آلمان همچنین گفت: ما اکنون به دنبال راه‌حل‌هایی هستیم که به ما امکان شناسایی سامانه‌های پاتریوت را در کشورهای عضو اتحادیه  بدهد. آلمان آماده است تا هزینه دو سامانه را بپردازد.

وی افزود: نروژ و یک کشور دیگر نیز موافقت کرده‌اند که این هزینه را بپردازند. اما پیش‌نیاز این است که کشورهایی که آنها را دارند، مایل باشند این سامانه ها را تحویل دهند تا دیگران بتوانند هزینه آنها را بپردازند و این سیستم ها بتوانند به اوکراین بروند.

طرح اولیه ارسال پاتریوت برای اوکراین این بود که دو سامانه از ایالات متحده آمریکا به قیمت تقریبی هر کدام یک میلیارد یورو خریداری شود و مستقیماً به اوکراین ارسال شود. با این حال، از آنجایی که این سامانه‌ها برای تحویل فوری در دسترس نیستند، ارتش آلمان اکنون در ابتدا دو سامانه از 9 سامانه پاتریوت باقی‌مانده خود را به اوکراین تحویل می‌دهد و بعداً جایگزین‌هایی از ایالات متحده دریافت خواهد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اخیراً اعلام کرده که نخستین محموله سامانه‌های پاتریوت بر اساس توافقی تحت حمایت ناتو و با ضمانت پرداخت کل هزینه به واشنگتن، در حال انتقال از آلمان به اوکراین است.

البته دولت آلمان هنوز این اظهارات را تایید نکرده است./تسنیم

کلمات کلیدی: اوکراین آلمان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار