حزب‌الله: دولت لبنان از دادن هدایای رایگان به دشمن دست بردارد متن کامل نامه ایران، روسیه و چین: نمی‌توان بر مبنای مکاتبه تروئیکا اقدامی انجام داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران را تکرار کرد ادعای آسوشیتدپرس: آژانس و ایران درباره ازسرگیری بازرسی سایت‌های آسیب دیده در جریان جنگ، به توافق نرسیده‌اند ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام به جلسه بعد موکول شد طالبان: زلزله افغانستان تاکنون ۱۴۵۷ کشته و ۳۳۹۴ زخمی بر جای گذاشته دیدار عمار حکیم با سعید خطیب‌زاده/ تاکید بر دور نگه داشتن منطقه از هرگونه تهدید «شاباک» از خنثی شدن عملیات ترور «بن‌گویر» خبر داد پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان رویدادی بی‌سابقه: UFC در محوطه کاخ سفید به میزبانی ۴ ژوئیه ۲۰۲۶ تساوی ۲-۲ ایران و قطر/ پیاتزا از شاگردانش عصبانی شد! لژیونر‌های امارات به اردوی تیم ملی فوتبال اضافه شدند

نکات تغذیه‌ای ضروری برای زائرین اربعین/ مراقب غذاهای فاسدشدنی باشید

زائرین اربعین حسینی باید در طول مسیر پیاده‌روی با رعایت نکات تغذیه‌ای و بهداشتی از بروز مسمومیت‌های غذایی و گرمازدگی پیشگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار راهنمایی برای زائرین اربعین تاکید کرد: زائرین باید از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه مانند پنیر، شیر و کره محلی که به‌صورت فله‌ای عرضه می‌شوند خودداری کرده و فقط از لبنیات بسته‌بندی‌شده با مجوز بهداشتی استفاده کنند.
همچنین مصرف سالاد و سبزیجات خام و نپخته در طول سفر توصیه نمی‌شود. میوه‌ها باید با آب سالم به‌خوبی شسته شده و پوست‌گیری شوند. غذاهای پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیش از یک‌بار گرم شوند. نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرناک بوده و باید از آن پرهیز شود.
در ادامه این راهنما آمده است: از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ‌زده یا سوراخ‌ شده و همچنین کنسروهایی که بوی نامطبوع دارند خودداری شود. همچنین بهتر است از تخم‌مرغ آب‌پز سفت‌شده به‌جای نیمرو استفاده شود، چرا که احتمال آلودگی آن کمتر است.
وزارت بهداشت توصیه کرده است زائرین برای جلوگیری از مسمومیت، همراه غذای خود از مواد طبیعی ضدعفونی‌کننده مانند ماست کم‌چرب، آبلیمو و لیموترش استفاده کنند. دوغ پاستوریزه نیز در پیشگیری از گرمازدگی مؤثر است و می‌توان آن را با نعناع یا پونه خشک مخلوط کرده و مصرف کرد.
بر اساس این گزارش، نوشیدن مقادیر کافی آب در طول روز بسیار ضروری است و استفاده از آب‌های بسته‌بندی‌شده و سالم به‌جای آب‌های باز توصیه می‌شود. همچنین زائرین باید از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان‌های یک‌بارمصرف شفاف یا لیوان‌های عمومی خودداری کرده و ترجیحاً لیوان شخصی همراه داشته باشند.

در بخش دیگری از توصیه‌ها آمده است: مصرف نان‌های سبوس‌دار به جای نان لواش می‌تواند از بروز یبوست جلوگیری کند. همچنین باید از مصرف غذاهایی که سریع فاسد می‌شوند، مانند سالاد الویه، غذاهای حاوی کشک، سس مایونز و کباب اجتناب شود./وبدا

کلمات کلیدی: اربعین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار