پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

کشف ۲۲۴۰ تن برنج احتکاری در طرح ضربتی پلیس امنیت اقتصادی

کشف ۲۲۴۰ تن برنج احتکاری در طرح ضربتی پلیس امنیت اقتصادی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۲۲۴۰ تن برنج احتکاری در نتیجه اجرای طرح دو روزه کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فراجا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۸۴۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه متاسفانه در روز‌های اخیر به دلیل برخی سوداگری‌ها شاهد سیر صعودی قیمت برنج هستیم، اظهار کرد: با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که علت اصلی افزایش افسارگسیخته این موضوع ورود و سوداگری برخی دلالان و واسطه‌ها در این زمینه است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه سوداگران با احتکار و عدم عرضه برنج به دنبال کسب سود‌های بادآورده و ایجاد اخلال و تنش در اقتصاد کشور هستند، عنوان کرد: به منظور مقابله با اخلال گران حوزه عرضه برنج کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی علاوه بر نظارت و رصد فعالیت‌های شرکت‌های بزرگی که از برند‌های معروف و بنام برنج از انبار‌های محل‌های نگهداری و دپو برنج بازدید کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح از ۴۵ باب انبار بازدید که از دو مورد انبار ۳۹۰ تن برنج به ارزش بیش از ۲۴ میلیارد تومان کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: همچنین با پیگیری‌های انجام شده در بازدید از شرکت‌های معروف و به نام متاسفانه شاهد بودیم که این دو شرکت مطرح، محصولات خود را با قیمت‌های مضاعف و بالاتری از فاکتور به بازار عرضه کرده بودند.
سردار رحیمی با اشاره به اینکه از این دو شرکت نزدیک به ۱۸۵۰ تن برنج احتکاری کشف و در مجموع این شرکت ۹۱ میلیارد تومان جریمه شدند، اضافه کرد: پرونده این دو شرکت تحویل مرجع قضایی و تمهیدات لازم برای عرضه برنج‌های احتکاری کشف شده از این شرکت‌ها به قیمت مصوب به بازار انجام شد.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، وی با اشاره به اینکه در دو روز اجرای این طرح در مجموع ۲۲۴۰ تن انواع برنج احتکاری کشف شد، گفت: این طرح به طور مستمر در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه در شرایطی که دشمنان با جنگ ترکیبی خود که مسائل اقتصادی در راس این جنگ و هجمه است تلاش دارند که به مردم ما ضربه بزنند، گفت: هر گونه خلل در امنیت اقتصادی کشور به منزله کمک به دشمن و در صف دشمنان ایستادن است./ایسنا

کلمات کلیدی: برنج
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار