دستگیری شبکه جاسوسی وابسته به اتاق عملیات مشترک آمریکا، اسرائیل و عربستان در یمن دستور دیوان عالی آمریکا برای توقف پرداخت کمک‌های غذایی عون: لبنان به توافق آتش‌بس پایبند است واکنش بقائی به اعتراف ترامپ به مشارکت آمریکا در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به ایران روسیه: تحرکات هسته‌ای آمریکا را زیر نظر داریم هشدار ایران نسبت به تبعات خطرناک سیاست‌های جنگ‌افروزانه رژیم اسرائیل بر ثبات منطقه گروسی: دیپلماسی تنها راه پایدار در قبال ایران است کره‌شمالی موشک بالستیک شلیک کرد دیپلمات غربی در لبنان: صبر حزب‌الله رو به پایان است رویترز: آمریکا به دنبال حضور نظامی در دمشق است موج حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید

اسرائیل به حنظله حمله کرد

نظامیان صهیونیست به کشتی‌ای که برای شکستن محاصره غزه در راه این باریکه تحت محاصره بود، حمله کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه به کشتی حنظله که برای شکستن محاصره غزه راهی این باریکه شده بود، حمله و کنترل آن را به دست گرفتند.

طبق گزارش‌ها، این کشتی در آب‌های بین‌المللی در حال حرکت بود، اما نظامیان صهیونیست بدون توجه به قوانین بین‌المللی به آن حمله کردند.

کشتی حنظله چند روز پیش از بندر گالیپولی ایتالیا به سمت غزه حرکت کرده بود و به عنوان بخشی از کمپینی برای شکستن محاصره، در بحبوحه جنگ نسل‌کشی و گرسنگی مداوم در نوار غزه است.

«جیکوب برگر»، فعال حقوق بشر و بازیگر آمریکایی که در این کشتی شرکت دارد، به المیادین گفت که ۲۱ نفر، از جمله ۶ آمریکایی، به کشتی «حنظله» پیوسته‌اند.

او توضیح داد که هدف شکستن محاصره غیرقانونی نوار غزه است و معتقد است که موفقیت کشتی الهام‌بخش سایر کشور‌ها و کشتی‌ها خواهد بود.

برگر همچنین فاش کرد که این کشتی مورد دو حمله قرار گرفته است که هر دو ممکن است تلاش‌های خرابکارانه‌ای برای از کار انداختن آن بوده باشد.

او تاکید کرد که روحیه بسیار بالاست و همه متعهد به کمک به مردم فلسطین هستند.

ژوئن گذشته، کمپین مشابهی زمانی که کشتی «مادلین» با مشارکت فعالان چندین کشور و حمل کمک‌های بشردوستانه، با هدف شکستن محاصره اسرائیل بر نوار غزه حرکت کرد، رخ داد. وقتی کشتی به غزه نزدیک شد، اسرائیل به ارتش دستور داد تا از رسیدن آن به نوار غزه جلوگیری کند.

یگان کماندویی دریایی شایتت ۱۳ به کشتی حمله کرد، آن را توقیف و فعالان را دستگیر کرد. نیرو‌های اشغالگر فعالان بازداشت شده را به فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو منتقل کرده و آنها را به کشورهایشان تبعید کردند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار