افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

محمدرضا ظفرقندی: توزیع آنلاین دارو به‌زودی اجرایی می‌شود

محمدرضا ظفرقندی: توزیع آنلاین دارو به‌زودی اجرایی می‌شود  وزیر بهداشت گفت: آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو نهایی شده و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک به تصویب هیات دولت برسد و روند اجرایی آن آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت با اشاره به آخرین تصمیمات در خصوص آزمون‌های تخصصی حوزه علوم پزشکی اظهار کرد: آنچه در خصوص آزمون‌های ارتقاء و بورد اهمیت دارد، بررسی همه‌جانبه آن‌ها در دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی و کمیسیون‌های مربوطه در وزارت بهداشت است. این بررسی‌ها همواره بر اساس جدول زمانی مصوب و با در نظر گرفتن مصلحت عمومی و امکان‌سنجی‌های اجرایی انجام می‌شود.

وی افزود: در خصوص آزمون ارتقاء، با توجه به تقارن آن با ایام اربعین، پیشنهادی ارائه شد که مورد تایید رئیس کمیسیون بهداشت مجلس نیز قرار گرفت؛ مبنی بر اینکه افرادی که قصد حضور در مراسم اربعین را دارند – چه به‌عنوان زائر و چه در قالب فعالیت‌های پزشکی – بتوانند بدون مشکل در آزمون‌های بعدی شرکت کرده و فرصت جبرانی برای آن‌ها فراهم شود.

وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به آزمون بورد تخصصی گفت: تعویق آزمون بورد با مشکلات جدی اجرایی مواجه است؛ چراکه هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها خواهد بود و مراکز آموزشی که محل برگزاری آزمون هستند، در صورت تأخیر با اختلال در برنامه‌های آموزشی خود روبه‌رو خواهند شد.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته توسط اعضای هیئت‌های بورد – که حدود 800 نفر از اساتید برجسته کشور را شامل می‌شوند – باید رعایت شود. بر همین اساس و پس از مشورت با هیئت‌های بورد، مقرر شد که آزمون‌های ارتقاء و بورد طبق برنامه، در تاریخ 6 شهریور برگزار شود.
آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو به‌زودی تصویب و اجرایی خواهد شد

ظفرقندی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع توزیع اینترنتی دارو و تسهیل دسترسی مردم به آن گفت: آیین‌نامه‌ای در این زمینه در وزارت بهداشت تدوین و به دولت ارائه شده است. وزارت ارتباطات نیز باید نظر تخصصی خود را درباره این آیین‌نامه اعلام کند.

وی تأکید کرد: هدف اصلی ما این است شرایطی فراهم شود تا مردم بتوانند به‌راحتی و با شفافیت، داروی مورد نیاز خود را تهیه کنند. البته لازم است مراقبت شود تا حوزه دارو با سایر حوزه‌های تجاری یا موارد غیرمرتبط، آمیخته نشود. آیین‌نامه توزیع دارو نهایی شده و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک به تصویب هیات دولت برسد و روند اجرایی آن آغاز شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار