عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

منبع دولت الجولانی: اعدام‌هایی در سویداء رخ داده است

منبع دولت الجولانی: اعدام‌هایی در سویداء رخ داده است یک منبع دولتی سوریه امروز -دوشنبه- اعلام کرد که وضعیت در استان سویداء (در جنوب کشور) به دلیل استقرار شبه‌نظامیان مسلح بدون ضابطه که مانع ورود نهاد‌های دولتی و ارائه خدمات عمومی می‌شوند و بحران انسانی را تشدید می‌کنند، به طور فزاینده‌ای خطرناک و پیچیده شده و اعدام‌هایی در این استان رخ داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 28
کد خبر: ۲۸۴۸۲۶
منبع دولت الجولانی: اعدام‌هایی در سویداء رخ داده است

به گزارش راهبرد معاصر، این منبع به شبکه خبری الجزیره گفت اطلاعات نشان می‌دهد که اعدام‌هایی در سویداء رخ داده است و شبه‌نظامیان مسلح مانع از ثبت این موارد توسط وزارت بهداشت می‌شوند.

وی تاکید کرد با توجه به کنترل این شبه‌نظامیان بر مناطق وسیع، شناسایی مناطق امن که به سازمان‌های بین‌المللی اجازه کمک‌رسانی می‌دهد، دشوار شده است.

همین منبع فاش کرد که افراد مسلح یک داوطلب کلاه سفید را در حالی که سعی در تخلیه کارمندان سازمان‌های بین‌المللی از سویداء داشت، ربودند. علاوه بر این، شبه‌نظامیان از ورود برخی کمک‌های بشردوستانه به این استان خودداری کرده‌اند.

این منبع افزود مقامات سوری توانسته‌اند تقریباً ۱۰۰۰ خانواده بادیه‌نشین، چهره‌های قبیله‌ای و دیگر جوامع سوری را که در مناطق کفره و شهبا محاصره شده بودند، به استان درعا منتقل کنند. کارمندان سازمان‌های بین‌المللی و برخی از بیماران نیز تخلیه شده‌اند، اما شبه‌نظامیان مسلح همچنان از خروج ده‌ها خانواده از سویداء جلوگیری می‌کنند.

این منبع، شکست آشکار سازمان‌های بین‌المللی در حمایت از آوارگان در ۲۱ پناهگاه در درعا را که تقریباً ۱۵۰ هزار آواره را در خود جای داده‌اند، تایید کرد. او از این سازمان‌ها خواست تا مسؤولیت‌های بشردوستانه خود را به طور کامل بر عهده بگیرند.

این منبع دولتی سوریه با تاکید بر رد هرگونه سیاسی‌سازی کمک‌های بشردوستانه توسط هر طرف توسط دولت، بر لزوم مداخلات فوری بشردوستانه با توجه به نیاز‌های مبرم سوری‌ها در شرایط فعلی تاکید کرد.

دفاع مدنی سوریه روز شنبه از تخلیه تقریباً ۳۰۰ غیرنظامی، علاوه بر ۲۰ زخمی و هشت جسد قربانیان، از سویداء به دمشق، از طریق گذرگاه بصری الشام خبر داد.

این تحولات در بحبوحه آتش‌بس شکننده در سویداء، پس از یک هفته درگیری خونین بین گروه‌های دروزی و قبایل بدوی که به گفته شبکه حقوق بشر سوریه صد‌ها کشته برجای گذاشت، رخ می‌دهد. این در حالی است که دولت سوریه چهار توافق آتش‌بس متوالی را در منطقه اعلام کرده است که سه مورد از آنها دوام چندانی نداشته است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: جولانی سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار