تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب اصابت پرتابه‌های آمریکایی به ۲ نقطه در اطراف اهواز گزارش‌های اولیه از شنیده‌شدن صدا‌های انفجار در برخی نقاط استان بوشهر ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد جزئیات شرایط خروج مشمولان از کشور در ایام اربعین شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا به جزایر جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت

ثبت‌نام از داوطلبان نمایندگی مجلس در ۲۸ فرمانداری حوزه انتخابیه کشور

ثبت‌نام از داوطلبان نمایندگی مجلس در ۲۸ فرمانداری حوزه انتخابیه کشور سخنگوی انتخابات مجلس گفت: ۲۸ فرمانداری حوزه انتخابیه کشور، ثبت‌نام داوطلبان را از دهم آذر ماه به مدت یک هفته انجام خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 21
کد خبر: ۲۸۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید اسماعیل موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ، گفت: از دهم آذرماه دستور شروع انتخابات صادر خواهد شد، در آن مقطع دو کار مهم را در سطح شهرستان‌ها و بخش‌ها باید انجام دهیم، همچنین ۲۸ فرمانداری حوزه انتخابیه کشور، ثبت‌نام داوطلبان را از دهم آذر ماه به مدت یک هفته انجام خواهند داد.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور بیان کرد: در ستاد وزارت کشور ثبت‌نام داوطلبان انجام می‌شود و هرکدام از نامزدها که در خارج از کشور به سر می‌برند، با مراجعه به سفارتخانه‌ها، کنسولگری‌ها و نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در کشورهای مختلف، می‌توانند ثبت نام کنند.

 

موسوی ادامه داد: در این مقطع زمانی تشکیل هیئت‌های اجرایی انجام و در تمام شهرستان‌ها و بخش‌های کشور تشکیل خواهد شد، برای این‌کار فرمانداران و بخشداران کشور، ۳۰ نفر از معتمدان را از هر منطقه شناسایی و به هیئت نظارت آن شهرستان و یا بخش معرفی می‌کنند و پس از تعیین صلاحیت آن ۳۰ نفر، معتمدان با تشکیل جلسه ۸ نفر را بین خود انتخاب می‌کنند. آن ۸ نفر در کنار فرماندار، دادستان و رئیس ثبت احوال آن منطقه قرار می‌گیرند و هیئت اجرایی را تشکیل می‌دهند.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه هیئت‌های اجرایی کار انتخابات را به دست می‌گیرند، گفت: اکنون مقدمات کار فراهم است و دوره‌های آموزشی متعددی با حضور فرمانداران، بخشداران و اعضای ستاد انتخابات استان‌ها در مشهد مقدس برگزار شد؛ انتظار بر این است که با آموزش‌هایی که داده شد، انتخابات بسیار باشکوه، سالم و امنی برگزار شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار