اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

احتمالا ربیعی اقناع‌سازی افزایش نرخ بنزین را در جمع خانواده مطرح کرده است

عضو هیات‌رییسه مجلس در واکنش به اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر اقناع‌سازی برای افزایش قیمت بنزین از 2 سال قبل گفت: احتمالا آقای ربیعی این موضوع را در منزل خود و در جمع خانواده‌اش مطرح کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی عضو هیات‌رییسه مجلس در واکنش به اظهارات امروز علی ربیعی سخنگوی دولت مبنی بر اینکه برای افزایش قیمت بنزین از 2 سال قبل اقناع‌سازی توسط دولت صورت گرفته است، گفت: احتمالا آقای ربیعی این موضوع را در منزل خود و در جمع خانواده اش مطرح کرده است.

 

عضو هیئت‌رئیسه مجلس تاکید کرد: ما به‌عنوان نمایندگان مجلس از این موضوع بی‌خبر بودیم.

 

 علی ربیعی امروز در یک گفت‌و‌گوی رادیویی گفته بود: اقناع‌سازی درباره افزایش قیمت بنزین از چند سال قبل انجام شده بود و تعجب می‌کنم چرا برخی بزرگان انتقاد می‌کنند که چرا ما در موضوع افزایش قیمت بنزین اقناع سازی انجام نداده ایم؟

 

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار