کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

دولت آمریکا بیش از نیمی از بودجه پیشگیری از خشونت‌های مسلحانه را قطع کرد

دولت آمریکا بیش از نیمی از بودجه پیشگیری از خشونت‌های مسلحانه را قطع کرد  دولت آمریکا بیش از نیمی از کل بودجه فدرال مربوط به برنامه‌‌های پیشگیری از خشونت‌های مسلحانه در این کشور را قطع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 29
کد خبر: ۲۸۴۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آمریکا بیش از نیمی از کل بودجه فدرال مربوط به برنامه‌‌های پیشگیری از خشونت با سلاح گرم در این کشور را قطع کرد.

براساس این گزارش، دولت همچنین در حال قطع کردن مبلغ 158 میلیون دلار از کمک‌ هزینه‌ هایی است که به گروه‌ هایی در شهرهایی مانند نیویورک، لس‌آنجلس، شیکاگو، واشنگتن دی‌ سی و بالتیمور اختصاص یافته بود.

براساس داده‌ های دولتی که توسط خبرگزاری رویترز تحلیل شده، از میان 145 کمک‌ هزینه مداخله در خشونت‌های اجتماعی (CVI) به ارزش بیش از 300 میلیون دلار که از طریق وزارت دادگستری آمریکا اعطا شده بود، 69 مورد به ‌طور ناگهانی در ماه آوریل لغو شده‌ است.

حذف برنامه‌ های مداخله در خشونت اجتماعی، بخشی از عقب‌ نشینی گسترده ‌تر در دفتر برنامه‌ های عدالت وزارت دادگستری است، که در ماه آوریل 365 کمک‌ هزینه به ارزش 811 میلیون دلار را لغو کرد و تاثیر قابل ‌توجهی بر برنامه ‌های ایمنی عمومی و خدمات به قربانیان داشت.
یکی از مقامات وزارت دادگستری در گفتگو با رویترز گفت: کمک‌ هزینه ‌های مربوط به مقابله با خشونت‌های مسلحانه حذف شدند زیرا دیگر اهداف برنامه یا اولویت‌ های سازمان را محقق نمی ‌کردند.

این مقام افزود: هزاران کمک‌ هزینه دفتر برنامه ‌های عدالت در حال ارزیابی هستند و بر اساس عواملی همچون میزان حمایت آن ‌ها از نیروهای انتظامی و مقابله با جرائم خشونت ‌آمیز مورد ارزیابی قرار می ‌گیرند.

براساس این گزارش، 25 گروه تحت تاثیر این قطع بودجه قرار می گیرند.

در این گزارش آمده است این کمک‌ هزینه‌ها از طیف گسترده‌ای از برنامه‌ های پیشگیری از خشونت های مسلحانه مانند آموزش تیم‌های مداخله برای کاهش تنش و میانجی ‌گری در درگیری ‌ها، استفاده از مددکاران اجتماعی برای مرتبط کردن افراد با خدمات و مشاغل، و برنامه ‌های بیمارستانی برای قربانیان خشونت های مسلحانه.

این در حالی است که براساس آرشیو خشونت های مسلحانه آمریکا، مرگ‌ و میر ناشی از خشونت مسلحانه در ایالات متحده از سال 2015 تا اوج دوران همه ‌گیری در سال 2021 با رسیدن به رقم 21 هزار و 383 مورد، بیش از 50 درصد افزایش یافت. از آن زمان، روند تیراندازی‌ های مرگبار کاهش یافته و در سال 2024 به 16هزار و 725 مورد کاهش یافت. در همین حال تا ماه مه 2025، تعداد مرگ‌ ها نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته، 866 مورد کاهش یافته است.

کارشناسان در این باره اظهار کردند در حالی که شهرهایی مانند نیویورک، شیکاگو و لس‌آنجلس بخش عمده‌‌ای از بودجه پیشگیری از خشونت های مسلحانه را دریافت کردند، شهرهای جنوبی مانند ممفیس، سلما، آلاباما، و باتون ‌روژ، و لوئیزیانا، میلیون‌ها دلار کمک دریافت کردند و به دلیل حمایت محدود ایالتی از این برنامه ‌ها، وابستگی بیشتری به این کمک‌هزینه ‌ها داشتند.   /تسنیم

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار