پزشکیان: «تعطیلی» پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست طحان نظیف: لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی به مجلس بازگشت قالیباف در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد / باید جلوی «نازی‌های قرن بیست و یکم» را بگیریم ۷ مأموریت پزشکیان برای تحول در نظام بودجه‌ریزی کشور پورجمشیدیان: امسال به زائران اربعین ارز کامل تعلق می‌گیرد/به اتباع غیرمجاز خدمات نمی‌دهیم دولت با تعطیلی یک هفته‌ای و چهارشنبه‌های تهران موافقت نکرد آغاز جلسه علنی مجلس/ ادامه بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستور قالیباف در کنفرانس رؤسای مجالس جهان: اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه یادآور جنایات نازی‌هاست رهبر انقلاب: غنی‌سازی و حقوق بشر بهانه است، آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است مراسم چهلم شهدای جنگ اخیر با حضور رهبر انقلاب صباغیان: ماینر‌ها در حال بلعیدن برق کشور هستند عارف: اسرائیل شیطنت کند محکم‌تر سیلی می‌زنیم/ فعلاً در توقف آتشیم سرلشکر موسوی: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر ۴۸ نماینده به میدری درباره پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان جزئیات جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با پزشکیان

هشدار محسن رضایی به آمریکایی‌ها؛ ترامپ و نتانیاهو را مهار کنید!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: عقلای جهان و مردم آمریکا باید تلاش کنند دست این ۲ آدم زنجیری (ترامپ و نتانیاهو) را بگیرند تا بیش از این در فلسطین، سوریه، لبنان، یمن و غزه کشتار راه نیاندازند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 01
کد خبر: ۲۸۵۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به صلابت و اقتدار مثال زدنی میهن اسلامی در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا گفت: دنیا پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نگاه جدیدی به ایران پیدا کرد. 
محسن رضایی در مراسم بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار در حسینیه امام خمینی (ره) شهر همدان با بیان اینکه در آیه‌ای از قرآن مجید آمده است که «مردم در صورت دعوت شما از سوی خدا و رسول خدا اگر لبیک گویند احیا می‌شوند»، یادآوری کرد: اولین احیای ملت ایران بعد از لبیک به فرمان امام راحل در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ بود.

این فرمانده دوران هشت سال دفاع مقدس افزود: ملت ایران در این سال زنده شدند و حیات و هویت در جهان یافتند و در حالی که گم شده و فاقد نشانی بودند، در جهان نشانی پیدا کردند. 

وی ادامه داد: سپس این ملت در دفاع مقدس حیات مجدد یافت در حالی که نظامیان صدام با پشتیبانی بیش از ۳۰ کشور وارد پنج استان ایران شده بودند و همه بر این باور بودند که کار ایران تمام شده است. 

فرمانده اسبق سپاه اضافه کرد: ، اما ملت ایران با لبیک به خداوند و ولی فقیه زمان، در جنگ تحمیلی با دست خالی از میهن و وطن دفاع کردند و از دل جنگ با اقتدار خارج شدند، این جنگی بود که بدون اینکه وجبی از خاک به دست دشمن برود پیروز شدیم. 

وی ادامه داد: سومین بار در جنگ ۱۲ روزه این ملت با لبیک به رهبری دوباره زنده و احیا شدند به طوری که دنیا امروز نگاه جدیدی به کشورمان دارد. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی از جمله سپهبد شهید شادمانی فرزند قهرمان خطه همدان؛ خاطرنشان کرد: شهید سپهبد علی شادمانی در انقلاب در هر سه رویداد مهم موثر در بیداری ملت ایران شامل پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه به عنوان فرمانده حضور موثر داشت. 

وی تاکید کرد: دشمن فکر می‌کرد با شهید کردن فرماندهان کار ایران تمام می‌شود، اما چند رده فرماندهی در ایران هستند که در هر شرایطی پشت سر هم سکان امنیت کشور را به دست می‌گیرند و اجازه هیچ گونه غلطی را به اسرائیل و مستکبران در این کشور نمی‌دهند. 

رضایی بیان کرد: در جنگ ۱۲ روزه همدان ۵۶ شهید داد ولی رزمندگان همدان تمام نشده و در این استان رزمندگان و فرماندهان فراوانی هستند که آماده دفاع از میهن سرافراز اسلامی هستند. 

این فرمانده هشت سال دفاع مقدس همچنین اظهار کرد: ما شهید می‌دهیم، جنگ با دشمن ما را بزرگ می‌کند و به معراج می‌برد و انسان‌های بزرگی و بیشتری تربیت می‌کند. 

وی بیان کرد: بزرگترین اشتباه و نادانی دشمنان ما این است که خواب سقوط جمهوری اسلامی و تجزیه ایران و خواب اشغال ایران را می‌بینند که هیچ وقت محقق نمی‌شود. 

فرمانده اسبق سپاه ادامه داد: البته این ماجرا تمام نشده و به شکل دیگر ادامه می‌یابد، اما ما آماده دفاع از کشور و وطنمان هستیم و برای به دست آوردن قدرت‌ها و نوآوری‌ها بیشتر آماده‌ایم. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: عقلای جهان و مردم آمریکا باید تلاش کنند دست این ۲ آدم زنجیری (ترامپ و نتانیاهو) را بگیرند تا بیش از این در فلسطین، سوریه، لبنان، یمن و غزه کشتار راه نیاندازند. 

وی با بیان اینکه دشمنان اسلام تاوان جنایت‌های خود را خواهند داد، تصریح کرد: آن‌ها فکر نکنند این کارها بی‌نتیجه خواهد بود بلکه روزی می‌رسد که اثری از آمریکا و اسراییل نمی‌ماند و این جنایات که امروز صورت می‌گیرد تبدیل به عقده بزرگ در جهان اسلام می‌شود. 

رضایی همچنین گفت: جهان اسلام اگر راه بیافتد آن‌ها می‌بینند که چه بلایی بر سرشان می‌آید، آن‌ها الان نمی‌دانند که چه کاری می‌کنند فکر می‌کنند زن و کودک مردم در لبنان غزه و یمن را می‌کشند و دنیا ساکت است، اما طوفانی بر علیه آن‌ها به پا می‌شود که نابودشان خواهد کرد./دانشجو

مطالب مرتبط
ارسال نظر