️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

مهاجرانی: برنامه‌ای برای تعطیلی کشور وجود ندارد / فعالیت ادارات عادی خواهد بود

مهاجرانی: برنامه‌ای برای تعطیلی کشور وجود ندارد / فعالیت ادارات عادی خواهد بود سخنگوی دولت گفت: جلسات ستاد مرکزی اربعین تشکیل شده و تقسیم‌کاری بین دستگاه‌های اجرایی انجام گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 01
کد خبر: ۲۸۵۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از رادیو اربعین، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت از برنامه‌ها و اقدامات دولت برای برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین 1404 خبر داد.

وی ضمن گرامیداشت یاد شهدای اقتدار و اشاره به برگزاری مراسم با حضور مقام معظم رهبری، به اهمیت دو مؤلفه «دین» و «دانش» به‌عنوان پایه‌های سرمایه اجتماعی در میان شیعیان اشاره کرد و راهپیمایی اربعین را جلوه‌ای از تحقق این ارزش‌ها دانست.

مهاجرانی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی و هماهنگی برای تسهیل سفرهای زائران، اظهار کرد: جلسات ستاد مرکزی اربعین تشکیل شده و تقسیم‌کاری بین دستگاه‌های اجرایی انجام گرفته است. بر این اساس، وزارت راه و شهرسازی مسئول ایجاد و توسعه ناوگان حمل‌ونقل هوایی، زمینی و دریایی شده و وزارت بهداشت نیز وظیفه ارائه خدمات درمانی به زائران را بر عهده دارد. همچنین، وزارت ارتباطات مأمور تأمین اینترنت پرسرعت و پایدار در نقاط مرزی و مسیرهای منتهی به عراق شده است.

وی افزود: وزارت امور خارجه اقدامات هماهنگ‌کننده‌ای را با دولت عراق انجام داده و در این راستا، فعالیت پایانه‌های دریایی از بندر خرمشهر به بندر بصره از دهم مرداد آغاز خواهد شد. عملیات پروازی نیز از 17 تا 26 مرداد ماه ادامه خواهد داشت و در این مدت، 172 راهدارخانه در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعین فعال خواهند بود.

وی در پاسخ به سوالی درباره سازوکار نظارت بر اجرای مصوبات، گفت: با وجود تعهد قلبی مردم و مسئولان نسبت به اربعین، سازوکاری مشخص برای نظارت طراحی شده است که ذیل معاون اول ریاست‌جمهوری پیگیری می‌شود. این نظارت‌ها ناظر بر اجرای تعهدات دستگاه‌های مختلف و هماهنگی بین‌بخشی است.

مهاجرانی درباره وضعیت تأمین ارز برای زائران نیز اظهار کرد: موضوع در ستاد اربعین مطرح و به‌صورت بخشی از تقسیم کار ملی دنبال شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره تعطیلی‌های احتمالی افزود: پیشنهاد تعطیلی سراسری در مردادماه با هدف صرفه‌جویی در مصرف آب و برق مطرح شد، اما پس از بررسی گزارش وزارت نیرو، مشخص شد که این صرفه‌جویی در حدی نیست که تعطیلی عمومی را توجیه کند، بنابراین، برنامه‌ای برای تعطیلی کشور وجود ندارد و فعالیت ادارات به‌صورت عادی ادامه خواهد یافت.

وی همچنین تاکید کرد: معنویت سفر اربعین به حدی والاست که ارزش‌های مادی و وعده‌های جانبی در برابر آن رنگ می‌بازند.

مهاجرانی در پایان ابراز امیدواری کرد که با استفاده از ظرفیت‌های زمینی، هوایی، دریایی و ریلی، امکان حضور امن و راحت زائران در مراسم اربعین امسال فراهم شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار