قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

اعتراف اندیشکده اسرائیلی به شکست مقابل ایران

اعتراف اندیشکده اسرائیلی به شکست مقابل ایران اندیشکده امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در تحلیلی اذعان کرده که جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران به اهدافش دست پیدا نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 01
کد خبر: ۲۸۵۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش «اندیشکده امنیت داخلی اسرائیل» درباره جنگ 12 روزه بین ایران و اسرائیل به تحلیل تأثیرات این درگیری بر ثبات رژیم جمهوری اسلامی و امکان تغییر رژیم در ایران می‌پردازد.

در حالی که مقامات رژیم صهیونیستی در روزهای جنگ از سرنگونی نظام ایران سخن می‌راندند، این اندیشکده مدعی می‌شود اسرائیل در این جنگ، سرنگونی حکومت ایران را به‌عنوان هدف رسمی اعلام نکرده بود، بلکه هدف اصلی آن وارد آوردن خسارت سنگین به برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران برای تأخیر در پیشرفت آن‌ها بود.

با این حال، به گفته این اندیشکده، برخی اقدامات اسرائیل، به‌ویژه در هفته دوم جنگ، با نیت تضعیف پایه‌های رژیم و تحریک مردم ایران برای ازسرگیری اعتراضات عمومی انجام شد. این اقدامات شامل حملاتی به نمادهای حکومت بود که احتمالاً در صورت ادامه جنگ، شدت بیشتری می‌یافت. 

در عین حال این گزارش تصریح می‌کند که هیچ شواهدی مبنی بر موفقیت این اقدامات در تضعیف رژیم وجود ندارد و حتی برخی از آن‌ها نتیجه معکوس داشته‌اند.

به عنوان مثال، اندیشکده اشاره می‌کند که حمله اسرائیل به زندان اوین با هدف ضربه نمادین به حکومت انجام شد اما به کشته شدن غیرنظامیان، از جمله زندانیان، کارکنان زندان، بازدیدکنندگان و ساکنان محلی منجر شد.  این حمله با محکومیت گسترده، حتی از سوی مخالفان حکومت ایران مواجه شد.

به گفته این اندیشکده، این اقدام نه‌تنها به اعتراضات عمومی منجر نشد، بلکه موجی از انتقادات علیه اسرائیل را برانگیخت. 

حملات به مقر نیروهای امنیتی داخلی و بسیج نیز، بر اساس گزارش، تأثیر قابل‌توجهی نداشت. این اندیشکده نتیجه می‌گیرد که مردم ایران در زمان حملات اسرائیل بر خلاف محاسبات رژیم اسرائیل علیه حکومت قیام نکردند. 

با این حال، این اندیشکده اذعان می‌کند که حکومت ایران انسجام داخلی خود را حفظ کرده و به‌سرعت از ضربه اولیه خود را بازیابی کرده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار