تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

دروغ‌پردازی دوباره صهیونیست ها درباره حمله ایران به بیمارستان اسرائیل

حمله ترکیبی ایران علیه اراضی اشغالی و هدف قرار گرفتن مواضع راهبردی رژیم صهیونیستی باعث شده تل آویو با استفاده از تریبون‌های رسانه‌ای خود موج دروغین حمله به یک بیمارستان را مطرح کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 19
کد خبر: ۲۸۱۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ گسترده‌ترین موج حملات موشکی و پهپادی ایران علیه اراضی اشغالی طی ۴۸ ساعت گذشته از صبح امروز آغاز شد. رژیم صهیونیستی با کمک تریبون‌های رسانه‌ای خود موجی از فضاسازی را علیه ایران به راه انداختند و کشورمان را متهم به هدف قرار دادن یک بیمارستان در بئر السبع کردند. اما اصل ماجرا چیست؟

منابع عبری مدعی شدند یکی از موشک‌های ایرانی به بیمارستان سوروکا در بئر السبع اصابت کرده اما در واقع هدف اصلی حمله، قرارگاه بزرگ فرماندهی و اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی (IDF C4I) و کمپ اطلاعاتی این رژیم در پارک فناورانه گاو-یام بود که در مجاورت بیمارستان قرار دارد. همان طور که در تصویر نیز مشخص است مرکز گاو یام دقیقاً در کنار بیمارستان سوروکا قرار گرفته است.

دروغ‌پردازی دوباره صهیونیست ها درباره حمله ایران به بیمارستان اسرائیل

باید به این نکته اشاره کرد که این مراکز میزبان هزاران نظامی صهیونیست، سامانه‌های فرماندهی دیجیتال، عملیات سایبری و سیستم‌های C4ISR ارتش صهیونیستی هستند.

از سوی دیگر روزنامه گاردین چاپ بریتانیا نیز اذعان کرد که از این بیمارستان برای درمان نظامیان صهیونیست استفاده می‌شد. این در حالی است که وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعتراف کرد: بیمارستان سوروکا به کار خود ادامه می‌دهد و تنها آسیب‌های جزئی دیده است.

سازمان ستاره داوود فعال در حوزه اورژانس رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد که مرکز پژوهش‌های بیولوژیک که به ساختمان بیمارستان سوروکا چسبیده هدف موشک‌های ایرانی قرار گرفت. این مرکز یک منطقه امنیتی حساس در اراضی اشغالی به شمار می‌رود که رژیم صهیونیستی آن را درست کنار بیمارستان سوروکا قرار داده تا به عنوان پوشش استفاده شود. سؤال اصلی که اینجا مطرح می‌شود این است که چرا باید مراکز امنیتی، جاسوسی و نظامی در اطراف این بیمارستان قرار بگیرند؟ در واقع تنها موج انفجار به مرکز مهم نظامی اسرائیل به بمارستان رسیده و این بازی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی برای توجیه شکست‌ها در میدان است.

علاوه بر این به دلیل حملات موشکی گسترده ایران علیه اراضی اشغالی پیشتر هشدار تخلیه برای این بیمارستان صادر شده بود.

رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با مانور دادن روی این موضوع حمله موشکی سهمگین ایران علیه مواضع راهبردی مهم خود را به حاشیه بکشاند. این در حالی است که رژیم صهیونیستی در حملات وحشیانه خود علیه ایران بیمارستان‌های مختلفی را هدف قرار داده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر