روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

فرستاده ویژه آمریکا: حماس به خلع سلاح رضایت داده و نتانیاهو خواهان پایان جنگ است

فرستاده ویژه آمریکا ادعاهای جدیدی را علیه حماس و درباره جنگ غزه مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۲۸۵۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ استیو ویتکاف در دیدار با خانواده‌های اسرای اسرائیلی در نوار غزه ادعاهایی را درباره حماس مطرح کرد.

هاآرتص به نقل از ویتکاف مدعی شد: حماس با خلع سلاحش موافقت کرده و نتانیاهو متعهد به پایان دادن جنگ است.

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا همچنین مدعی شد که غزه با کمبود غذا مواجه است، نه با قحطی.

او گفت مذاکرات برای پایان دادن به جنگ و بازگرداندن اسرا همچنان ادامه دارد.

روزنامه یدیعوت احرونوت به نقل از ویتکاف ادعا کرد که آمریکا در تلاش برای دستیابی به توافقی به منظور آزادی ۵۰ اسیر اسرائیلی و پایان دادن به جنگ است.

وی در دیدار با خانواده‌های اسرای اسرائیلی در نوار غزه تصریح کرد که اکثریت اسرائیلی‌ها خواهان بازگشت فوری اسرا هستند.

او مدعی شد: بدون آزادی تمام اسرا، هیچگونه پیروزی‌ برای اسرائیل معنا نخواهد داشت.

وی همچنین گفت که به‌منظور بررسی میدانی وضعیت انسانی در غزه و اطمینان از ورود کمک‌ها به منطقه سفر کرده است.

استیو ویتکاف مدعی شد که اسرائیل و آمریکا به‌طور مشترک رهبری تلاش‌ها برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به غزه را برعهده دارند.

او در دیدار با این خانواده‌ها به مسئله اعتماد عمومی به کابینه رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: شما اعتماد خود را به دولتتان از دست داده‌اید، من این را درک می‌کنم و می‌دانم که دلایل موجهی برای آن وجود دارد. آنها با تصمیم‌های دشواری روبرو هستند، برخی از این تصمیم‌ها محرمانه هستند و نمی‌توانم درباره آن چیزی بگویم، اما ما خوش‌بین هستیم. دونالد ترامپ در کنار شماست.

در همین حال، برخی خانواده‌های اسرا که در این نشست شرکت کرده بودند، ابراز ناامیدی کرده و گفته‌اند: از این دیدار انتظار خاصی نداشتیم و ویتکاف فقط شعار می‌داد که حماس تمایلی به توافق ندارد.

خانواده‌های اسرا تأکید کردند که در این جلسه، نکته تازه یا پیشرفت ملموسی مطرح نشد./همشهری

کلمات کلیدی: ویتکاف حماس
ارسال نظر
آخرین اخبار