حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت

قدم‌زنی ترامپ بر پشت بام کاخ سفید و شوخی درباره استقرار موشک‌های هسته‌ای

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی هنگامی که در حال قدم زدن روی پشت بام کاخ سفید دیده شد، به شوخی به خبرنگاران گفت که قصد دارد «موشک‌های هسته‌ای» را در آنجا مستقر کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 05
کد خبر: ۲۸۵۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهوری آمریکا در ابتدا ادعا کرد که «فقط کمی پیاده‌روی می‌کند» و سپس گفت به دنبال قرار دادن «موشک‌های هسته‌ای» در پشت بام است. ترامپ خندید و دستش را به تقلید از یک موشک حرکت داد.

ترامپ پیش از این پروژه‌های ساختمانی متعددی را در اقامتگاه ریاست جمهوری به پایان رسانده و گفته است که به دنبال اضافه کردن پروژه‌های بیشتری است، از جمله یک سالن رقص ۲۰۰ میلیون دلاری با بودجه خصوصی در بخش شرقی که امیدوار است قبل از ترک دفتر ریاست جمهوری آن را تکمیل کند.

رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه خاطرنشان کرد که در سمت غربی کاخ سفید، مستقیماً بالای اتاق کنفرانس مطبوعاتی قدم می‌زند، به این معنی که او در حال بررسی منطقه‌ای است که برای سالن یاده شده در نظر گرفته نشده است.

ترامپ، این غول املاک و مستغلات به سوالاتی در مورد اینکه آیا به دنبال اضافه کردن یک طبقه اضافی به منطقه بال غربی کاخ سفید برای ایجاد فضای اضافی برای کارکنان یا خبرنگاران خود در اتاق مطبوعاتی است، پاسخی نداد. او پاسخ داد: «هر کاری که انجام می‌دهم توسط خودم تامین مالی می‌شود!»

بر اساس اعلام رسانه‌های آمریکایی، ترامپ همچنین ممکن است در حال بررسی ساخت و ساز باغ گل رز که اخیرا تکمیل شده است، بوده باشد که یک کف بتنی به محوطه باغ اضافه کرده است، زیرا مستقیماً زیر سقف بخش غربی قرار دارد.

این پروژه برای راحت‌تر کردن ایستادن در باغ برای زنانی که کفش پاشنه بلند می‌پوشند، بدون اینکه کفش‌های پاشنه بلندشان در گل گیر کند، آغاز شده است.

رئیس جمهوری آمریکا پیش از این چندین بار در این دوره در محوطه کاخ سفید قدم زده و با کارگران ساختمانی صحبت کرده و منطقه پروژه‌های ساختمانی خود را بررسی کرده است.

او دو میله پرچم ۳۰ متری، یکی در چمن شمالی و دیگری در چمن جنوبی با پرچم‌های آمریکا که از آنها برافراشته شده است، نصب کرد و دفتر بیضی شکل ریاست‌جمهوری خود را با آبکاری طلا در سقف، شومینه و کف تغییر داده است./ ایرنا 

کلمات کلیدی: ترامپ کاخ سفید
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار