پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد تصادف مینی‌بوس حامل زائران ایرانی در محور نجف - کربلا ۱۶ مصدوم بر جای گذاشت استقلالی‌ها به مجلس فراخوانده شدند

طارمی در آستانه جدایی از اینتر/ مقصد بعدی هنوز نامشخص

 مهاجم ایرانی اینتر قصد دارد بدون تنش جدا شود اما در عین حال تمایل دارد در اروپا به فوتبالش ادامه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۲۸۵۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، به نظر می‌رسد مهدی طارمی و باشگاه اینتر پس از یک فصل همکاری با یکدیگر به پایان خط رسیده‌اند، این در حالی است که این مهاجم ایرانی در اولین فصل حضورش در اینتر نتوانست آنطور که باید انتظارات را  برآورده کند. طارمی ظاهراً خودش هم پذیرفته که جدایی از اینتر بهترین گزینه برای اوست و باشگاه‌هایی هم نسبت به جذب او علاقه نشان داده‌اند.

روزنامه ایتالیایی «گاتزتا دلو اسپورت» در شماره امروز خود (چهارشنبه) نوشت: هیچ تاریخ دقیقی برای بازگشت احتمالی طارمی به ایتالیا وجود ندارد، اما او مدت‌هاست که با این وضعیت کنار آمده است. مهدی در اینتر آینده‌ای نخواهد داشت، با این حال، برخلاف برخی از هم‌تیمی‌هایش، او مخالف انتقال به تیمی دیگر نیست و اتقاقاً دوست دارد بدون جنجال آن را تسهیل کند. با این حال، طارمی یک درخواست خاص دارد و آن اینکه می‌خواهد در اروپا به فوتبالش ادامه دهد تا ثابت کند هنوز شایسته بازی در بهترین تیم‌های قاره‌ای است که از او استقبال کرد.

در ادامه این گزارش آمده: به همین دلیل است که این مهاجم ایرانی روز گذشته (سه‌شنبه) پیشنهاد فلامنگوی برزیل را رد کرد. او پیش از این همین پاسخ را به بوتافوگوی برزیل که هدایتش برعهده داویده آنچلوتی است، داده بود. اگر بشیکتاش به دنبال جذب قرضی طارمی باشد، او انتقال قطعی به تیمی دیگر را ترجیح می‌دهد (اینتر هم چنین نظری دارد). 
طارمی که تابستان گذشته با امضای قراردادی سه ساله و به عنوان بازیکن آزاد از پورتو به اینتر پیوست، در 43 بازی (1887 دقیقه از 3870 دقیقه ممکن) برای این تیم به میدان رفت و آمار 3 گل زده و 9 پاس گل را برجای گذاشت.

باشگاه‌های لیگ برتری همچون فولام، لیدزیونایتد، ناتینگهام فارست و وستهام هم نسبت به جذب مهدی طارمی ابراز علاقه کرده‌اند./همشهری

کلمات کلیدی: طارمی اینتر
ارسال نظر
آخرین اخبار