دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد

واکنش کرملین به شایعات درباره بدل پوتین

کاخ کرملین شایعات درباره اینکه رئیس جمهور روسیه دارای بدل است را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با تحریم گسترده کشور‌های غربی علیه روسیه به دلیل جنگ اوکراین، رسانه‌ها و فضای مجازی تحت سیطره این کشور‌ها نیز هر روز اقدام به انتشار شایعاتی پیرامون مسکو و رهبران این کشور می‌کنند. بهره بردن ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از بدل یکی از جدیدترین موارد از این دست است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کاخ کرملین نسبت به شایعات مطرح شده درباره پوتین واکنش نشان داده و اعلام کرد ادعا‌های مطرح شده درباره اینکه رئیس جمهور روسیه دارای بدل بوده و شخص وی بیشتر زمان خود را در پناهگاه هسته‌ای می‌گذراند به هیچ عنوان صحت ندارد.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین در یک سخنرانی پیرامون تاریخ روسیه پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱، علل جنگ اوکراین و خیانت کشور‌های غربی به این کشور، به ادعا‌ها درباره پوتین پاسخ داد.

وی ضمن تمسخر سناریوهای غربی درباره بدل پوتین، با خنده گفت: احتمالا شنیده اید که پوتین بدل‌های زیادی دارد که به جای او کار می‌کنند. این در حالی است که شخص رئیس جمهور اکنون در پناهگاه هسته‌ای زمان خود را سپری می‌کند!

پسکوف خاطر نشان کرد: شما خود مستحضرید که رئیس جمهور ما چگونه در حال کار کردن برای کشور است. وی به شدت فعال است به طوری که کسانی که با او کار می‌کنند به سختی می‌توانند هم گام با او پیش روند. ما به انرژی زیاد پوتین غبطه می‌خوریم و برای او آرزوی سلامتی داریم. بی تردید او هیچگاه به پناهگاه نمی‌رود و این امر دروغی بیش نیست.

کرملین بار‌ها شایعات مطرح شده درباره بیماری پوتین را از زمانی که وی در سال ۱۹۹۹ قدرت را در دست گرفت رد کرده است.

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در جریان سفر خود به روسیه در ماه گذشته میلادی اعلام کرد رای دهندگان روسی متقاعد شده اند که بار دیگر از رهبری پوتین در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ حمایت کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر