فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن

برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است

برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است جلسه کارگروه مدیریت بحران مجلس شورای اسلامی جهت بررسی گزارش دستگاه‌های اجرایی در خصوص بازسازی مناطق آسیب دیده دفاع مقدس ۱۲ روزه برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۲۸۵۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه کارگروه مدیریت بحران مجلس شورای اسلامی به ریاست غلامرضا توکل نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها جهت بررسی گزارش دستگاه‌های اجرایی در خصوص بازسازی مناطق آسیب دیده دفاع مقدس ۱۲ روزه با حضور دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط تشکیل شد.

در این نشست موضوع تامین اعتبار جهت بازسازی مناطق آسیب دیده ناشی از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و آسیب شناسی قانون مدیریت بحران و قانون پدافند غیر عامل در کشور مورد بررسی قرار گرفت.

در خصوص موضوع اول؛ بعد از گزارش دستگاه‌های اجرایی، در شهر تهران که بیش از ۹۰ درصد از آسیب‌های ناشی از جنگ را به خود اختصاص داده است، مدیریت به شهرداری تهران تنفیذ شده است. شهرداری تهران نیز با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذی ربط ارزیابی خسارات را انجام می‌دهد.

برآورد اولیه خسارات به اموال منقول و غیرمنقول آسیب دیده انجام شده و شناسایی لازم اموال صورت گرفته است. در مورد بررسی خسارات به اموال غیرمنقول مقرر شد که شهرداری تهران با همکاری دولت اقدامات لازم را انجام دهد و در خصوص خسارات به اموال منقول برآورد‌های لازم توسط شرکت‌های بیمه مربوطه انجام گرفته که به وزارت اقتصاد و دارایی ارسال می‌شود و این وزارتخانه با همکاری وزارت صمت، برآورد نهایی خسارات را به دولت اعلام می‌کند تا دولت برای تامین اعتبار تدبیری اتخاذ کند؛ بنابراین گزارش، در خصوص بحث تامین اعتبار جهت بازسازی مناطق آسیب دیده ناشی از جنگ در استان‌ها نیز تصمیم بر این شده است که اختیارات به استانداران تنفیذ شود و با تشخیص استاندار، مدیریت بازسازی به شهرداری یا بنیاد مسکن واگذار شود که بطور مثال برای استان البرز، موضوع بازسازی به بنیاد مسکن واگذار شده است البته طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه اعتبارات لازم برای برخی استان‌ها واریز شده است.

در خصوص موضوع دوم نیز، گزارش دستگاه‌های اجرایی در خصوص آسیب شناسی قانون مدیریت بحران و قانون پدافند غیرعامل در کشور ارائه و مقرر شد که دستگاه‌های اجرایی ذی ربط پیشنهادات اصلاحی خود را ناظر این موضوعات به مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه کنند و مرکز پژوهش‌ها نیز ظرف مدت ۲ هفته جمع بندی نهایی را بعد از نشست با دستگاه‌های اجرایی ذی ربط انجام دهد و گزارش آن را در قالب پیش نویس طرح یا لایحه در کمیته مدیریت بحران ارائه کند؛ بنابراین گزارش، در این نشست کمیته مدیریت بحران مجلس شورای اسلامی، نمایندگانی از ستاد مدیریت بحران وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، بیمه مرکزی و بیمه ایران، جمعیت هلال احمر، وزارت راه و شهرسازی، شهرداری تهران، فراجا و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها حضور یافتند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار