ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تصویب اشغال سراسری غزه در کابینه رژیم صهیونیستی

تصویب اشغال سراسری غزه در کابینه رژیم صهیونیستی کابینه صهیونیستی با پیشنهاد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم برای اشغال شهر غزه رسما موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 08
کد خبر: ۲۸۵۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: کابینه سیاسی-امنیتی این رژیم پیشنهاد نتانیاهو برای کنترل بر شهر غزه را تصویب کرده است.

دفتر نتانیاهو همچنین مدعی شد: ارتش در حال آماده شدن برای کنترل(اشغال) بر شهر غزه است. 

در اولین واکنش به این تصمیم،کمیته‌های مقاومت فلسطین این تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی  را شکستی بزرگ برای این رژیم دانست. 

کمیته‌های مقاومت فلسطین در واکنش به موافقت کابینه رژیم صهیونیستی برای اشغالگری شهر غزه اعلام کرد: تصمیمات شورای امنیتی صهیونیستی در مورد اشغال نوار غزه، بحران دشمن، عجز و ناتوانی سیاسی و عملیاتی و شکست بزرگ این رژیم را برملا می کند و نشان می دهد که این رژیم به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است. 

در بیانیه کمیته‌های مقاومت آمده است: تصمیمات جنایتکار جنگی نتانیاهو با هدف اشغال نوار غزه، دستورالعملی آشکار برای نسل‌کشی و تکمیل جنایات جنگی، نابودی، قتل و کشتار است.

در همین ارتباط، مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر جنبش مقاومت حماس را که در برابر اشغالگری مبارزه می کند مقصر تداوم جنگ و اشغالگری صهیونیست ها در غزه قلمداد کرد و گفت: اسرائیل در نهایت تصمیم می‌گیرد که برای امنیت خود چه کاری باید انجام شود.

وی بدون اشاره به کشتار و نسل کشتی رژیم صهیونیستی در غزه مدعی شد تا زمانی که حماس وجود دارد، هرگز در غزه صلحی برقرار نخواهد شد.

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که  دلیل وجود حماس این است که می‌خواهد اسرائیل را نابود کند.!/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار