احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

تصویب اشغال سراسری غزه در کابینه رژیم صهیونیستی

کابینه صهیونیستی با پیشنهاد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم برای اشغال شهر غزه رسما موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 08
کد خبر: ۲۸۵۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: کابینه سیاسی-امنیتی این رژیم پیشنهاد نتانیاهو برای کنترل بر شهر غزه را تصویب کرده است.

دفتر نتانیاهو همچنین مدعی شد: ارتش در حال آماده شدن برای کنترل(اشغال) بر شهر غزه است. 

در اولین واکنش به این تصمیم،کمیته‌های مقاومت فلسطین این تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی  را شکستی بزرگ برای این رژیم دانست. 

کمیته‌های مقاومت فلسطین در واکنش به موافقت کابینه رژیم صهیونیستی برای اشغالگری شهر غزه اعلام کرد: تصمیمات شورای امنیتی صهیونیستی در مورد اشغال نوار غزه، بحران دشمن، عجز و ناتوانی سیاسی و عملیاتی و شکست بزرگ این رژیم را برملا می کند و نشان می دهد که این رژیم به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است. 

در بیانیه کمیته‌های مقاومت آمده است: تصمیمات جنایتکار جنگی نتانیاهو با هدف اشغال نوار غزه، دستورالعملی آشکار برای نسل‌کشی و تکمیل جنایات جنگی، نابودی، قتل و کشتار است.

در همین ارتباط، مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر جنبش مقاومت حماس را که در برابر اشغالگری مبارزه می کند مقصر تداوم جنگ و اشغالگری صهیونیست ها در غزه قلمداد کرد و گفت: اسرائیل در نهایت تصمیم می‌گیرد که برای امنیت خود چه کاری باید انجام شود.

وی بدون اشاره به کشتار و نسل کشتی رژیم صهیونیستی در غزه مدعی شد تا زمانی که حماس وجود دارد، هرگز در غزه صلحی برقرار نخواهد شد.

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که  دلیل وجود حماس این است که می‌خواهد اسرائیل را نابود کند.!/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر