دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

بازگشت مددجویان به زندان اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی

بازگشت مددجویان به زندان اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی یک‌ماه و نیم پس از حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین، عملیات جمع‌آوری آوار و ایجاد اقامتگاه جدید زندانیان به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 08
کد خبر: ۲۸۵۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز دوشنبه دوم تیر ماه 1404 بود که رژیم صهیونیستی در یک جنایت آشکار و در اقدامی خلاف قوانین بین‌المللی با پرتابه‌هایی زندان اوین را مورد اصابت قرار داد.

پس از این حمله جنایتکارانه بود که با حضور همه نیرو‌ها و تجمیع امکانات وضعیت زندان تحت کنترل قرار گرفت.

بلافاصله پس از این حمله وحشیانه به زندان اوین، مقامات قضائی تدابیر لازم را در جهت صیانت از سلامتی و امنیت زندانیان به کار گرفتند و به فوریت اقدام لازم برای ارتباط زندانیان با خانواده‌ها و رفع نگرانی آنها انجام شد و زندانیان این زندان به زندان تهران بزرگ منتقل شدند.

روز بعد از این حادثه حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای، با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از مجروحان و مصدومان جنایات رژیم صهیونی علیه ندامتگاه اوین، عیادت و دستورات لازم برای درمان و رسیدگی به وضعیت ممدجویان این زندان صادر کرد. 

رئیس قوه قضاییه همچنین تاکید کرد: مقامات ذیصلاح از جمله معاون اول قوه قضائیه و رئیس سازمان زندان‌ها، تدابیر و تمهیدات مقتضی را برای بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین اتخاذ کنند و شرایطی را فراهم آورند که در اسرع وقت، زندانیان منتقل شده از این زندان، به ندامتگاه مزبور بازگردند.

امروز جمعه 17 مردادماه با اقدامات شبانه‌روزی و جهادی سازمان زندانها و تلاش‌های مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه و نظارت ستاد حقوق بشر، کوهی از آوارِ اوین برداشته و اقامتگاه جدید مددجویان مهیای اسکان شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار